A legnagyobb magyar mérnöki közösségi oldal informatikai tartalmat is kínál

szerző: Jobline
2014 május 22. Szóljon hozzá

Izgalmas bővített rovatok és állásbörze a Mérnökbázis.hu-n.

A Mérnökbázisról sokak számára elsősorban a mérnöki, műszaki újdonságok ugranak be, mint például a villamosmérnökök, építő- és gépészmérnökök világából érkező hírek. Bár a témák nagy része (például az anyagtechnológia, közlekedéstudomány) valóban a klasszikusnak mondható mérnökszakmák művelőit célozza meg, úgy tűnik, hogy más szakterületekről érkezők is szívesen látogatnak az oldalra és kapcsolódnak ki a technikai híreket böngészve.

Aki innovatív hardveres újdonságokról, új operációs rendszerekről vagy szoftveres nyomkövető megoldásokról olvasna szívesen, az elektronikai, informatikai hírek
között böngészhet, ahová új adattárolási ill. processzorhűtési megoldások, új szoftveres hírek is felkerülnek, de a Google legújabb feljesztéseit is megtalálhatjuk.

A folyamatosan fejlődő lapon az informatikai és elektromos hírek állandóan bővülnek, sőt a Mérnökbázis a szerkesztőségéhez eljuttatott színvonalas írásokból is közöl. A lap állásbörzéje mérnököknek és infomatikusoknak kínál naponta frissülő állásokat az ország minden területéről.

Napjainkban mindannyian többféle online regisztrációval rendelkezünk, hiszen sok tartalomhoz, hírelvélhez csak így férünk hozzá. Ezt a legtöbbünk által kevéssé szeretett, ám sokszor szükségszerű lépést a Mérnökbázis üzemeltetői példaértékűen lerövidítették, így tényleg maximum 10 másodpercet vesz igénybe, hogy a heti hírlevélre feliratkozzunk. Persze akinek ez is sok, választhatja a facebookos követést is, és csatlakozhat a Mérnökbázis több ezres rajongói táborához.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)