A jobline.hu 2015. január - februári nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

szerző: Jobline
2014 november 10.

Részvételi feltételek

A Jobline.hu által szervezett promóciós nyereményjátékban (továbbiakban: ”Játék”) kizárólag azon 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár, természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a játék időtartama alatt legalább egy Álláspostát (e-mailes álláshirdetés értesítőt) létrehoz saját, valós e-mail címére.

A Játékos kizárólag a saját e-mail címével és valós adataival jogosult részt venni a Játékban.

A Játék időtartama 
 
A Játék 2015. január 6. 00 óra 00 perctől 2015. február 28. 23 óra 59 percig tart.

Nyeremények 

1 darab kártyafüggetlen Samsung S5 Mini okostelefon.

1 dabab Samsung Galaxy Tab (tablet)

1 darab Samsung okosóra

A nyeremény pénzre nem válthatóak. 

A Játék menete

Az okostelefon és tablet nyereményeket a Játékszabályzatnak mindenben megfelelő azon Játékosok nyerhetik meg, akik a nyereményjáték időszakában személyes adataikkal Álláspostát állítanak be, és azt aktiválják is a Jobline.hu oldalon keresztül. A Samsung okosórát azok a játékosok nyerhetik meg, akik az Állásposta beállítása után CV dokumentumot is feltöltenek a jobline.hu oldalra.

Sorsolás

A sorsolás a Jobline.hu székhelyén a Montevideo u. 14-ben kerül megrendezésre, 2015. március 9-én, 14.00 órakor. A nyerteseket a Jobline.hu Állásposta regisztrációban szereplő e-mail címükön értesítjük. Három nyertes és 6 pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremény pénzre nem váltható. Ha a kisorsolt nyertes a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, akkor a Szervező értesíti az első pótnyertest.


Amennyiben kérdése van a játékkal kapcsolatban kérjük írjon a [email protected] e-mail címre.

okostelefon  •  tablet  •  Jobline  •  nyereményjáték  •  ne halogasd  •  galaxy  •  okosóra
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen