A jobline.hu "Szavazz a legjobb munkahelyi videóra" szavazás és játék részvételi szabályzata

szerző: Jobline
2014 december 01.

Részvételi feltételek

A Jobline.hu által szervezett szavazásban és  nyereményjátékban (továbbiakban: ”Játék”) kizárólag azon 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár, természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt, aki a szavazás időtartama alatt legalább egy érvényes szavazatot ad le a www.jobline.hu/kampany/muvi aloldalon keresztül az ott szereplő videókra. Érvényes szavazatnak számít az a szavazat, amelyhez érvényes e-mail címet adtak meg a szavazó oldalon való regisztrációkor.

A szavazó és játékos kizárólag a saját e-mail címével és valós adataival jogosult részt venni a szavazásban és játékban.

A szavazás menete

A videókra leadott szavazatokat folyamatosan nyomonkövetheti az oldalon, a szavazás állásáról a szavazókat a verseny folyamán maximum 4 alkalommal e-mailben értesítjük. A legtöbb szavazatot kapott videó megnyeri a Legjobb Munkahelyi Videó verseny közönségdíját. Egy e-mail címről egy szavazat adható le.


A szavazás és a játék időtartama

A szavazás ás a játék 2014. december  2. nap 00 óra 00 perctől 2015. január 30. 24 óra 60 percig tart.

Nyeremények

Az érvényes szavazók között a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

  • 1 db 5 könyvből álló HVG Könyvek ajándékcsomag ( a könyvcímeket a nyertessel egyeztetve állítjuk össze)
  • 1 db éves HVG Extra Pszichológia Magazin előfizetés
  • 1 db éves HVG Extra Business Magazin előfizetés


A nyeremények pénzre nem válthatóak.

A játék menete

A nyereményt a Játékszabályzatnak mindenben megfelelő azon Játékosok nyerhetik meg, akik a megadott időszakban személyes adataikkal szavazatot adnak le a Jobline.hu oldalon keresztül a Legjobb Munkahelyi Videó verseny valamely videójára.

Ajándéksorsolás

A sorsolás a Jobline.hu székhelyén a Montevideo u. 14-ben kerül megrendezésre, 2015. február  5-én, 14.00 órakor. A nyertest a szavazásnál leadott e-mail címén értesítjük. Három nyertes és három pótnyertes kerül kisorsolásra. A nyeremény pénzre nem váltható. Ha a kisorsolt nyertes a sorsolástól számított 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, akkor a Szervező értesíti az első pótnyertest.


Amennyiben kérdése van a játékkal kapcsolatban kérjük írjon a [email protected] e-mail címre.

Jobline  •  muvi  •  munkahelyi videó
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen