Több mint állásvásár - Érdekességek a 16. HVG Állásbörzén

szerző: Jobline
2015 február 23.

Az ország legnépszerűbb karrierrendezvényén idén is számos nyitott pozíció és szakmai program várja az érdeklődőket. Mi az, amiben az idei HVG Állásbörze más? Milyen érdekességekkel találkozhat, aki kilátogat? Íme, néhány példa!

  1. Egy magyar (HUMELTIS Biotechnológiai Kutató-Fejlesztő Kft.) és egy brit (Callsign) startup is található a kiállítók között, ezzel a multinacionális cégeknél elérhető mellett alternatív karrierlehetőségek is teret kapnak a rendezvényen.
  2. A legjelentősebb könyvvizsgáló cégek (BIG4) közül hárommal (Deloitte, KPMG, PwC) személyesen is találkozhatsz a két nap során.
  3. Soha ennyi cég még nem toborzott külföldre magyar munkavállalókat, mint a 2015 tavaszi HVG Állásbörzén (a Bloomberg Londonba és New Yorkba, a Brunel Hollandiába, a Sherbiny Ománba, Egyesül Arab Emírségbe és Katarba, a career international(me) és a persona Service Németországba).
  4. A Mobility Fair kiállítói Ausztráliától (CSE Australia), Amerikán keresztül (CCUSA) egészen Új-Zélandig (Fly2work) kínálnak ösztöndíjakat, tapasztalatgyűjtési lehetőségeket.
  5. A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala szívesen alkalmazna diplomás megváltozott munkaképességűeket, ennek jegyében a kerekes székes IT-s osztályvezetőjük ad tanácsot a karrierépítés iránt érdeklődőknek.

Ne hagyd ki a lehetőséget, találkozzunk február 25-26-án a SYMA Rendezvényközpontban!
A részvétel ingyenes, csak regisztrálnod kell.
Itt ezt meg is teheted>>

Forrás: HVG Állásbörze
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen