Irányíts egy Telekom céget! - Diák Menedzsment Bajnokság 2015

szerző: Jobline
2015 március 11.

Az idei évben már 19. alkalommal kerül megrendezésre a Diák Menedzsment Bajnokság, amely egy üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, elsősorban gazdasági szakokon tanuló egyetemisták és főiskolások számára.

A hallgatók 3 fős csapatokban mérik össze az üzleti életről és a gazdaság működéséről szerzett tudásukat, miközben az üzleti szimuláció segítségével gyakorlati piaci ismereteket szereznek és fejlesztik a vállalatirányításhoz szükséges képességeiket, stratégiai látásmódjukat. A játék sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a jelentkezők száma: a DMB minden évben közel 1000 résztvevőt mozgat meg, és évről évre magáénak tudhatja sikeres hazai és nemzetközi vállalatok támogatását is, amelyek a legjobb versenyzők számára karrierlehetőségeket is kínálnak.

Az idei évben a játékosok az információs és kommunikációs technológiai iparág kihívásaival ismerkedhetnek meg: feladatuk egy szolgáltató vállalat irányítása lesz, aminek során elsősorban az értékesítést, árazást és marketinget érintő kérdéseket kell megvitatniuk, döntéseket hozniuk.

A résztvevők először a budapesti, győri, pécsi, szegedi, debreceni és miskolci regionális élő selejtezők alkalmával élhetik át a verseny izgalmait. Ezt követően a legeredményesebb csapatok online középdöntőben mérhetik össze tudásukat, majd a legjobb tíz csapat bekerül a döntőbe, ahol a játékosok előadói készségüket is bizonyíthatják mjad, hiszen a szimulációs feladatok mellett prezentálniuk is kell majd a szakmai zsűri előtt.

A legkiemelkedőbb helyezést elérő csapatok értékes nyereményekben részesülnek:

Fődíj: Karrierlehetőség az FHB Banknál és egy prágai hétvége

  • Tréningcsomag 450 000 Forint értékben az első 3 csapat tagjainak a Tata Consultancy Servicestől
  • Formula 1 Magyar Nagydíj belépők a Red Bulltól
  • 300 000 Ft-os műszaki ajándékutalvány a Loxon Solutions-től

További díjak:

  • Ajándékcsomagok
  • Shopline ajándékutalványok 75 000 Ft értékben

A Diák Menedzsment Bajnokság támogatói 2015-ben:

Ezüst támogatók: FHB Bank, Tata Consultancy Services, Loxon Solutions

Partnerek: EcoSim Üzleti Szimulációk Kft., Mathias Corvinus Collegium, Liska Tibor Szakkollégium, BME Management Szakkollégium

Médiapartnerek: HVG, eduline.hu, Forbes, jobline.hu

Regisztrációs határidő a versenyre: 2015. március 23.

További információk és jelentkezés: www.diakverseny.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen