Karrierépítés személyesen? – Okok, amiért mindenképpen ott kell lenned a HVG Állásbörzén!

szerző: Jobline
2015 szeptember 03.

Érdekel, hogy egy nyitott pozíció pontosan milyen feladatkört is takar? Megismerkednél a cégek képviselőivel, hogy lásd, az adott munkakörnyezetben el tudod-e képzelni magad? Íme a legfontosabb érvek, amiért érdemes kilátogatnod a HVG Állásbörzére!

Mi olyat tehetsz meg személyesen, amivel javíthatod az elhelyezkedési esélyeidet?

 • Feltérképezheted az aktuális munkaerő-piaci trendeket.
  Ahhoz, hogy a számodra testhezálló pozícióra rátalálj, fontos, hogy lásd, melyek azok a készségek és képességek, amelyekre van kereslet hazánk meghatározó munkaadóinál. Találkozz hazánk több mint 140 vezető cégével, és térképezd fel, milyen elvárásoknak kell, hogy megfelelnek egy-egy pozíció elnyeréséhez. Tudd meg, milyen nyelvet érdemes elsajátítani az angol mellett vagy milyen képzésekre érdemes beiratkozni, hogy piacképesebbé válj!

 • Megismerkedhetsz a vezetői és szakértői karrierlehetőségekkel.
  Szeretnél feljebb jutni a ranglétrán, vagy inkább saját területeden akarsz szakértővé válni? Felderítheted a mérnöki, az informatikai, a gazdasági és az elsősorban nyelvtudást igénylő pozíciókat kínáló cégeknél a náluk elérhető perspektívákat.

 • 1400+ ingyenes tanácsadás keretében kérhetsz személyre szabott, hasznos karrierépítést segítő tippet, többek között CV írás témakörében is.
  Egy kiválasztási folyamatban döntő lehet egy ütős pályázat. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mennyire megnyerő a pályázati anyagod és szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni a sikeres jelentkezéshez, akkor érdemes szakértők tanácsát kérni.

 • A nemzetközi ösztöndíj, tanulmányi és munkalehetőségek széles kínálata tárul fel előtted a Mobility Fair kiállítóinak jóvoltából.
  A külföldön szerzett tapasztalat a hazai karrierépítés szempontjából is kulcsfontosságú. Ha szívesen kipróbálnád magad más kulturális közegben is, érdemes feltérképezni a számodra elérhető lehetőségekről

Hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről, érdemes rendszeresen követni a HVG Állásbörze hivatalos Facebook oldalát is.

Forrás: HVG Állásbörze - www.hvgallasborze.hu


HVG Állásbörze

Időpont: 2015. szeptember 23-24. (szerda-csütörtök)
Nyitva tartás:
10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

Regisztrálj még ma, és tegyél a karrieredért most!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen