Az EPAM a jövő .NET fejlesztői közösség központja (X)

szerző: Jobline
2016 március 21.

A technológia a DNS-ünk. 1993 óta a világ vezető vállalatainak, italgyártó cégtől kezdve globális bankokon át egészen a legnagyobb technológiai cégekig, segítünk megtervezni és megalkotni azokat a szoftvereket, amik meghatározzák nem csak azok üzleti, de rajtuk keresztül az emberek jövőjét. Mi, 14000-en az EPAM-nál nem programozók vagyunk, hanem azok a kulcsemberek, akik megteremtik a technológiai hátteret ügyfeleink olyan szolgáltatásaihoz, amelyek előre viszik a világot.

Online fogadás és játékok terén ismert egyik új ügyfelünk most induló, izgalmas projektjére keresünk .NET fejlesztőket. Az EPAM .NET közösségét és projekteket a sokszínűség jellemzi: nálunk megtalálhatók a néhány, de akár a tizenöt éves tapasztalattal rendelkező fejlesztők is. Az EPAM Akadémia keretében, illetve mentor programokkal és belső továbbképzéssekkel biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődést. Túlnyomó részt full-stack fejlesztőkből áll a csapat, de természetesen lehetőség van elmélyedni backend és a frontend oldalon is, valamint számos iparág számos országának változatos projektjeiben rész venni. Ami a sokszínűség ellenére is egységes, hogy agilis módszertanokat használunk, a Scrum vagy a Kanban szinte az összes projekt részét képezi.

A magyarországi EPAM a cég folyamatosan bővülő regionális központja, jelenleg 1600 informatikus kollégával három városban: Budapesten, Szegeden és Debrecenben. A magyar részleg startup cégként kezdte a pályafutását, majd a 2004-es fúziót követően a régiós tudásbázisra építve gyorsan látványos növekedést ért, és ma már az EPAM az amerikai tőzsdén forog – és dinamikusan növekszik tovább.

Jelentkezz itt

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen