Itthon is nemzetközi környezetben – Felszálló ágon az SSC-k! (x)

szerző: Jobline
2016 október 03.

Talán már Te is találkoztál az egyre több helyen feltűnő SSC rövidítéssel. A Shared Service Center jelentése magyarul szolgáltatóközpont, amely egy multinacionális cégeken belüli egységet jelöl. Ezek a vállalatrészek több országot lefedő feladatokat látnak el egy (vagy néhány) központba szervezve. Jellemző területei többek között a számvitel, az informatika, a beszerzés és a HR.

Az SSC-k közös tulajdonsága, hogy magabiztos nyelvtudással rendelkező munkatársakat keresnek. Éppen ezért, ha már régóta tervezgeted idegennyelv-tudásod felfrissítését, most itt a remek alkalom, hogy belevágj!

Milyen lehetőségeket kínálnak számodra?

1. Tapasztalatszerzés világszinten ismert vállalatoknál
Egy jól csengő cégnév az önéletrajzodban meghatározó lehet a későbbi karrierutad során is. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül sok olyan ismerettel gazdagodhatsz, melyeket könnyedén hasznosíthatsz a jövőben.

2. Kecsegtető karrierút
Akkor is megtalálhatod a számításod, ha hosszú távra tervezel a vállalatnál. A folyamatos bővülések miatt újabb és újabb lehetőségek nyílhatnak meg előtted, ráadásul jó néhány cégnél a külföldi központban is kipróbálhatod magad.

3. Napi szintű kommunikáció idegen nyelven
Aktívan használhatod nyelvtudásod, sőt egy idő után a szakmai kifejezésekkel is könnyen boldogulsz majd. Arról nem is beszélve, hogy értékes (külföldi) kapcsolatokra, barátokra tehetsz szert.

 


4. Versenyképes juttatási csomag
Az SSC-k kiemelten vonzó fizetéseket kínálnak, valamint változatos juttatások közül válogatnak a munkavállalók. Mindemellett számtalan képzésen, projektmunkában, csapatépítő tréningen való részvételre nyílik lehetőség.

5. Modern környezet
Az új típusú irodaházak jellemzője, hogy világos, nyitott terek találhatók, fiatalos, dizájnos stílusban megalkotva. A vállalatok fejlett technológiát alkalmaznak, valamint a munkavállalók a legújabb eszközökkel dolgozhatnak.

 


Ha szívesen szereznél további információt a témában, látogass ki október 5-6-án a HVG Állásbörzére, és értesülj első kézből több mint 80 SSC munkatársaitól! A rendezvényen a kiállítók mellett számtalan program vár rád, részleteket a börze honlapján olvashatsz. A részvétel ingyenes, csak regisztrálnod kell!


Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen