NEMZETKÖZI ÁLLÁSBÖRZE 2017. ÁPRILIS 8.

szerző: Jobline
2017 április 07.

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Állásbörze az Euwork szervezésében Budapesten. Az A38 hajón tartott rendezvény célja, hogy közvetlen kapcsolat léptesülhessen a külföldi munkavállalás felé kacsingató érdeklődők és a külföldi munkaadók, ügynökségek között.

 Az eddigi tapasztalatok alapján a munkakeresők nagyon értékelték, hogy az állásbörzén akár személyesen is megismerkedhetnek leendő munkaadójukkal, sőt, voltak olyanok, akik egyből állásajánlatot is kaptak a helyszínen.

 

Ez az ország legnagyobb állásbörzéje, ami a KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGEKRŐL SZÓL”


A tavalyi résztvevők viszont nem voltak teljesen elégedettek a kiállítók számával, ezért a 2016-os 12 kiállító helyett idén már 18 kiállító várja rengeteg nyugat-európai munkalehetőséggel az érdeklődőket.

  

A Nemzetközi Állásbörzére nem csak a külföldi kiállítók és a több száz konkrét állásajánlat miatt érdemes ellátogatni, hanem a többnyire teltházas előadások miatt is. Ezeken az előadásoknak az egyik felén szakmabeliek mutatják be a kivándorlási célországokban hatályban lévő jogszabályokat, munkavállalás és letelepedés szempontjából kulcsfontosságú hivatalos ügymenetet és szokásokat. Ezen belül külön szekció foglalkozik a Brexittel, és annak magyar munkavállalókra gyakorolt várható hatásával. Az előadások másik felében Magyarországon és külföldön egyaránt használható, gyakorlatias tudást kapnak a résztvevők arról, hogy hogyan szerezhetünk meg egy jó munkát, kezdve az önéletrajz írástól a sikeres állásinterjúig. Végül pedig még egy nyugati típusú, modern angol nyelvórán is részt vehetünk.

Az állásbörzén való részvétel és minden program díjmentes.

További részletek és regisztráció: www.kulfoldiallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen