Rád is vár az ALDI4Excellence karrierrendezvény!

szerző: Jobline
2017 április 10.

Érdeklődsz a kereskedelem iránt és szívesen megtudnál még többet az értékesítés világáról?


Az ALDI Magyarország lehetőséget biztosít arra, hogy betekintést nyerj a kereskedelem működésébe és felépítésébe, valamint találkozhass a cég vezetőivel. Az ALDI Magyarország szeretettel várja az érdeklődőket az első karrierrendezvényére, az ALDI4Excellencere, melyet 2017. április 27-én, Budapesten, az A38 Hajón kerül megrendezésre.

Az ALDI Magyarország nagy hangsúlyt fektet a munkatársak folyamatos képzésére és a motiváló fejlődési lehetőségek biztosítására – többek között ezzel és a vállalatnál rejlő karrierlehetőségekkel szeretné megismertetni a kereskedelem iránt érdeklődő és legalább középszintű németnyelv-tudással rendelkező egyetemista, főiskolás hallgatókat, pályakezdőket, illetve a friss diplomásokat az ALDI4Excellence rendezvényén.  

A részvevők olyan kiemelkedő személyiségektől nyerhetnek motivációt karrierjüket illetően, mint Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója. A vendégek mesélnek majd saját karrierútjukról, illetve arról is, hogy vezetőként hogyan motiválják csapatukat és hogyan érik el céljaikat. Arról pedig, hogy milyen is az ALDI-nál dolgozni, a cég vezetői és Regionális értékesítési vezetők fogják tapasztalataikat és élményeiket megosztani a résztvevőkkel.  

A rendezvényen való részvételi szándékot önéletrajz elküldésével lehet jelezni, melyet az [email protected] címre várnak a szervezők.  

Határidő: 2017. 04. 14.
Ha érdekel a kereskedelmi szféra és legalább középfokon beszélsz németül, valamint a lendületes életvitel áll hozzád közel, a rendezvényen a helyed!

  Az ALDI-nál megtudhatod, milyen folyamatosan fejlődve a kitűzött céljaidat elérni!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen