HR Tech World Amszterdamban: startol az eddigi legnagyobb konferencia

szerző: Jobline
2017 szeptember 26.

Október 24-25-én rendezik meg Amszterdamban a világ egyik legizgalmasabb HR-eseményét, a HR Tech Worldot. A konferencia mérföldkő a szakma történetében, mert minden korábbi léptéket felülmúl.

A HR Tech World felvonultatja az iparág legnagyobb ászait, mindenki ott lesz, aki számít. Megjelennek többek között az Airbus, a Reddit, a Visa, az Uber, a TomTom, a Deutsche Bahn és az IBM legkiválóbb szakemberei, hogy megosszák tudásukat arról, miként formálják át a munka világát a legújabb forradalmi technológiák.

Több mint 150 előadás hallgatható meg 12 előadóteremben, amelyek közül kiemelkednek a legnépszerűbb tematikus színterek, a Future of Work, a HR Tech és az iRecruit.


A Future of Work a világ legjobb szakembereit invitálja színpadra. Előadást tart többek között:

Ariana Huffington, a Thrive Global alapító vezérigazgatója: Mi a siker titka? A harmadik tényező, amely kijelöli az irányt

Nick Bostrom alapító igazgató, Future of Humanity Institute: A gépi intelligencia jövője

Niklas Östberg társalapító és vezérigazgató, Delivery Hero: Így szerezd meg a szupersztárt

Dr. Daniel Thorniley közgazdász: Felejtsük el, amit a munka világáról tudunk? (A robotok már a spájzban vannak!)

Corinne Vigreux, a TomTom társalapítója: A TomTom újjászületése

Női panel: cégalapítók előadása a tech-üvegplafon áttöréséről – Urška Sršen társaalapító & termékfejlesztési igazgató, Bellabeat és Ida Tin, a Clue alapító vezérigazgatója

Peter Hinssen, a Nexxwork társalapító elnöke: A szervezetek holnaputánja


 


 

A HR Tech World olyan globális piacvezető cégekkel dolgozik együtt, mint a SAP SuccessFactors, a Workday és a Cornerstone, amelyek továbbra is a rendezvény legfontosabb szponzorai. A vendégek az Expo Flooron többek között olyan innovatív cégek képviselőivel találkozhatnak, mint az Avature, az NGA Human Resources, a Benify, az IBM, a Talentsoft, az ADP, a The Adecco Group és az Oracle.

Az Expo Floor lesz az otthona a HR Tech World Startup Zone-nak is, ahol a HR Tech több mint 100 startupja mutatja be legújabb termékeit és innovatív megoldásait. A rendezvény Startup Versenyén ismét lenyűgöző előadásokkal jelentkeznek a legkiválóbb feltörekvő cégek. Az iparág vezető szakembereinek és befektetőinek zsűrije 5 döntős közül választja ki a győztes csapatot, amely 10 ezer eurós fődíjban részesül. A résztvevők konzultálhatnak a szakma legkiválóbb befektetőivel is (Index Ventures, Eurohold, Talent Tech Labs).

„A HR Tech World Amsterdam eddigi legnagyobb rendezvényünk 5000 résztvevővel. Különösen nagy örömöt jelent számunkra, hogy visszatérhetünk abba a városba, amely kezdeményezésünknek először adott otthont – mondja Mark Coleman, a HR Tech World alapító vezérigazgatója. – Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti élet leghíresebb kiválóságait üdvözölhettük előadóink között – például Sir Richard Bransont, Gary Vaynerchukot és Sir Ken Robinsont – , és arra inspirálhattuk vendégeinket, hogy minél nagyobb kreativitásra ösztönözzék munkatársaikat.”


A rendezvény részletes programja itt érhető el: http://bit.ly/2vHIWHF

A HR Tech World sajtóregisztrációja megkezdődött, itt érhető el: http://bit.ly/2ueiiFv

Szerezzen naponta friss információkat Twitter-oldalunkon: https://twitter.com/hrtechworld

#HRTechWorld

 


Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen