Mit jelent a környezettudatos munkavégzés? (x)

szerző: Jobline
2018 november 27.

A SWIETELSKY Magyarország Kft. több mint 25 éve tevékenykedik a magyar építőipari piacon generálkivitelezőként. A magasépítési projektek mellett teljes körűen vállal útépítési, metróállomás építési, valamint környezetvédelmi és vízépítési projekteket országszerte. A SWIETELSKY elkötelezett híve a minőségnek, a minőségi munkának, hiszen a hosszú távú siker titka a megrendelői elégedettség.

A cél megvalósításának képességét eddig összesen 18 elnyert Építőipari vagy Ingatlanfejlesztési nívódíj mutatja. Ennek eléréséhez több mint 200 mérnök adja tudását és tapasztalatát, mellyel a SWIETELSKY immár harmadik évtizede képes alkalmazkodni a piac diktálta igényekhez.

Magasépítési, Útépítési Környezetvédelmi és Vízépítési illetve Metroépítési munkákhoz alkalmaz építőipari technikumot végzett embereket, építőmérnököket és építőipari szakmunkásokat.

A cég számára nagyon fontos a munkavállalói elégedettség, többek között ezért is került kivitelezésre a SWIETELSKY által egy új ergonomikus, környezettudatos irodaház, ECODOME az I. kerületi Mészáros utca és Pálya utca között.

 

 


Fontos szempont volt, hogy egy olyan modern épület születhessen, amely maximálisan illeszkedik a várnegyed patinás környezetéhez, építészeti adottságaihoz.

Az épület nevében lévő ECO szó egyszerre utal a gazdaságos (ECOnomic) és környezettudatos (ECOfriendly) működésre.

Az Ecodome Irodaház platina szintű LEED környezetvédelmi tanúsítvánnyal fog rendelkezni. Ennek megfelelően a kivitelezés során a lehető legmagasabb az újrahasznosított anyagok aránya.
Az innovatív, környezettudatos gépészetnek köszönhetően az energiamegtakarítás mértéke  közel 50%; 40%-os víz- és 60%-os villamosenergia megtakarítás várható.

A végeredmény egy olyan emberi léptékű, barátságos, nagyon sok belső zöld területtel rendelkező és egészséges környezetet kínáló egyedi épület, amely a fenntarthatóságot, a kellemes és ma már kiemelkedően fontos inspiráló munkakörnyezetet, valamint a bérlők számára nagyon kedvező üzemeltetési költséget ötvözi.

Az új irodaház még inkább attraktív lehet pályakezdő és tapasztalt építőmérnökök, épületgépészek és épületvillamossági mérnökök számára.

Akik jelentkezését egyaránt várjuk magyar nyelvű önéletrajzzal ezen az e-mail címen: allas@swietelsky.hu

 


Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen