Szólítsa meg a tudatos nőket!

szerző: Jobline
2017 április 24.

Az álláskeresés-toborzás folyamatai során kulcsfontosságú a megfelelő kommunikáció és az igények közös nevezőre hozása. Ahogy egy cég is adott preferenciák alapján keres munkaerőt, úgy válogat az elvárásai alapján a lehetőségek között egy álláskereső is. A kölcsönös elégedettség és a sikeres együttműködés kulcsa lehet a nyitottság és közvetlen beszélgetés. Ha az Ön célcsoportját a nők alkotják, akkor a Jobline Női Karriernapon a helye!

A nőkre különösen jellemző alaposság az álláskeresési folyamatokban is nyomon követhető. Fontos számukra, hogy a lehető legtöbb forrásból szerezzenek információkat és minél több szempontból vizsgálják meg az adott kérdéskört, témát. Magazinok, honlapok és programok sokasága foglalkozik a női karrierépítés útvesztőivel, kihívásaival is. De mit tehet a munkaadó azért, hogy hatékonyan szólítsa meg a fiatal lányokat, a pályájuk elején járó ambiciózus hölgyeket vagy akár a munkaerőpiacra visszatérni kívánó édesanyákat, akiknek készségeire nagy szükség van a vállalatnál?Első lépésként mindenképpen szükség van a közvetlen kommunikációra. A párbeszéd során ugyanis a munkaadók vonzóbbnak tudják mutatni azokat a pozíciókat, ahol a tudatos nők kiteljesedhetnek úgy, hogy közben magánéletüket és családjukat sem kell háttérbe szorítaniuk. Az álláskeresőknek pedig sokat segíthet egy fórum, ahol a még önmagukat keresők is kapaszkodókat kaphatnak a céljaik eléréséhez, míg a tudatosabbak megismerhetik a számukra elérhető karrierlehetőségeket.A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Női Karriernap ezeknek az igényeknek az összehangolására született meg, és ad idén is hatékony támogatást. A június 10-én megrendezésre kerülő esemény kiváló alkalom, hogy a munkaadók megmutassák cégük kifejezetten nőket megszólító programjait, családbarát kezdeményezéseit. A közvetlen hangulat pedig kedvező alkalom, hogy a munkavállalók oldottabb hangulatban ismerhessék meg a velük szemben támasztott elvárásokat. A rendezvény ingyenes, regisztrálj és gyere!

 

Amennyiben Önnek is szeretné megszólítani női célcsoportját, nézze meg az egyedi megjelenési lehetőségeket ide kattintva vagy kérjen visszahívást itt!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen