Nem csak a pénz miatt lesz igazán jó egy munkahely (x)

szerző: Jobline
2019 november 21.

Mindannyian pénzből élünk, így a fizetés meghatározó abban, hogy mennyire tartunk jónak egy munkahelyet. Azonban napi nyolc órát, heti negyvenet, évi kb. kétezret nem lehet harmóniában eltölteni sehol, ha pusztán a pénz a legfőbb érvünk mellette.

Munkavállalók mesélték el, hogy mik azok a bérpapíron nem számszerűsíthető pluszpontok, amiket Kelet-Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-toborzójánál, a HSA Groupnál tapasztaltak.
Kereshetünk akármennyi pénzt egy adott munkával, hosszú távon nem mindegy, hogy hol, mit és kikkel kell csinálnunk. Ha nem érezzük jól magunkat az adott környezetben, az egyre növekvő frusztrációt okoz, amire egy idő után a kedvező fizetés sem jelent gyógyírt. Ezért vallják azt a HSA Groupnál, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyen kell elhelyezni, így a kölcsönzött munkavállalókat is előbb megismertetik a munkakörnyezettel és a pontos feladattal.

„Az állásinterjú után elkísértek egy gyárlátogatásra. Megnézhettem mindent, körbekísértek az épületben, majd a dolgozók megmutatták, hogy pontosan mi lenne a feladatom. Ezután hamar eldöntöttem, hogy elfogadom az állásajánlatot – emlékezett vissza Seres Zoltán, aki tavaly március óta dolgozik a HSA-n keresztül a debreceni Manz Hungary Gépgyártó Kft.-nél. – Az első két hétben a HSA egyik képviselője folyamatosan ott volt velem, és mindenben segítette a beilleszkedésemet, intézkedett az ügyemben. Azóta is bármikor számíthatok rá.”
Forrás: HSA Group

Hasonló pozitív tapasztalatairól számolt be Marsó Adrienn, aki az Electrolux nyíregyházi hűtőgépgyárában dolgozik a HSA kölcsönzött munkavállalójaként. Ő annyira elégedett volt a céggel, hogy az édesanyjának is azt ajánlotta, itt vállaljon munkát. Idén tavasz óta így már ugyanott dolgoznak. „Ő másik műszakban és másik részlegen dolgozik, de örülök, hogy egy helyen vagyunk” – árulta el Adrienn.

Amellett, hogy a HSA Group minden segítséget megad a munkavállalóinak, arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy elismerje a teljesítményüket. Hónapról hónapra kiválasztanak egy munkavállalót, aki példaértékű munkát végez, és díjazzák az erőfeszítéseit. Nemrég a jászberényi Autoelektronál dolgozó Sziráczkiné Koncz Hajnalka lett a kiválasztott. „A szülés után talán ennek a díjnak köszönhetően voltam a legbüszkébb magamra egész életemben, mert azt éreztem, hogy elértem valamit, méghozzá a saját erőmből. Jó érzés, hogy itt így elismerik a munkámat” – jelentette ki a háromgyermekes édesanya.

A felnőtt, diák, nyugdíjas és megváltozott munkaképességű álláskeresőknek egyaránt segítséget nyújtó HSA Group Kelet-Magyarország legtöbb nagyvárosában ügyfélszolgálati irodát működtet, melyek elérhetőségéről a cég honlapján lehet tájékozódni.

Forrás: HSA Group
munka  •  munkahely  •  pénz
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen