Bemutatkozik a Hire-One Kereset Index (HKI)® (x)

szerző: Jobline
2014 április 24. Szóljon hozzá

A Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft-t 2007-ben alapítottuk. Gyártási tevékenységet folytató vállalatok számára keresünk vezetőket, mérnököket és felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembereket, specialistákat. A kezdetek óta fontos számunkra, hogy jelöltbarát, az ország legmegbízhatóbb munkaerő-közvetítő cégeként töltsünk be piacvezető szerepet Magyarországon.

Mottónk - „Legyünk együtt sikeresek!” – is arra utal, hogy fontos számunkra a Pályázó, aki állást keres. Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni a folyamatban lévő pályázatairól, alaposan felkészítjük az interjúira, melynek eredményeiről mindenképpen visszajelzést adunk, és nem utolsósorban egyenrangú Partnerként kezeljük.

A gyártó cégek már most is sok esetben rendelkeznek országos/lokális bérfelmérésekkel, viszont több éves fejvadász tapasztalat után azt vettük észre, hogy az álláskeresők nem kellően informáltak. A jelöltek sokszor irreálisan magas bérigénnyel közelítenek egyes pozíciókhoz, ami nem összeegyeztethető a jelenlegi munkaerőpiaci helyzettel. Vagy megfordítva: már olyan régen kerestek állást, hogy nincsenek tisztában a termelő szférában kialakult diplomás bérekkel, juttatásokkal.

Partnereink számára eddig is készítettünk lokális és országos bérfelméréseket, azonban most azzal az újító ötlettel álltunk elő, hogy olyan Kereset Indexet hozunk létre, amely a termelő szektorban az álláskeresők számára is információkat ad a piaci helyzetükről.

Az újító ötlet lényege: itt nem csupán a korábbi bérfelmérések szolgáltatják az információt, hanem a jelöltek is megadják piaci bérüket (anonim módon) és ezeket a statisztikába beépítjük. Ezen kölcsönös információmegosztás segítségével a Hire-One Kereset Index® valóban használható és pontos, friss adatokat ad az Álláskeresőknek.

Bízunk abban, hogy sok ipari vállalatnál dolgozó munkavállaló fogja igénybe venni ingyenes szolgáltatásukat, melyet a következő linken tekinthet meg:

www.hireone.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)