Az online toborzás fekete öves mesterei: neves, nemzetközileg elismert tréner Budapesten

szerző: Jobline
2014 augusztus 25.

A HVG HR Center októberi online toborzási konferenciájának egyik izgalmas előadója Jonathan Campbell, aki a közösségi toborzás szaktekintélye. Cége, a Social Talent egyedülálló módszerrel képez HR szakembereket a közösségi média hatékony kihasználására.

A Social Talent kis ír start-up vállalkozásból nőtte ki magát Európa egyik vezető trénercégévé, amely HR-eseket és toborzókat képez ki az online és közösségi média lehetőségeinek kihasználására. A cég nemzetközi toborzó ügynökségként indult napjaink legnagyobb gazdasági válságának kirobbanása idején, 2008-ban.

A két alapító, Jonathan Campbell és Vincent O’Donoghue kidolgoztak egy új módszert az online adatok kiaknázására, elsősorban a közösségi médiában, amellyel hatékonyan toborozhattak munkaerőt ügyfeleik számára. 2009-2010 folyamán rájöttek, hogy olyan, a toborzás szempontjából értékes internetes közösségbe botlottak, amely már hosszú évek óta létezett, de csak akkoriban kezdett mainstreammé válni.

Jonathan Campbell
Forrás: Social Talent

2011 nyarára nyilvánvalóvá vált, hogy a vállalatok akkor járnak igazán jól, ha HR-es munkatársaik készségeit fejlesztik annak érdekében, hogy tehetségeket válasszanak ki. Az Internetes Toborzás Fekete Öve képesítés 2011 augusztusában született, és egy év alatt több mint négyezer toborzó részesült ilyen képzésben a világ minden részéről.

A budapesti konferencián előadása során Jonathan Campbell bemutatja saját keresési módszertanát, kipróbált és bejáratott trükkjeit, tippjeit. Láthatjuk, hogyan azonosítja a megfelelő jelölteket egy adatbázisból, állásportálról, közösségi oldalakról vagy a webről és elárulja, hogy milyen csatornákon, és módon veszi fel velük a kapcsolatot.

A HVG HR Center októberi online toborzási konferenciájáról bővebb információ és jelentkezési lehetőség itt érhető el.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen