HR Tech World San Francisco: az év szakmai konferenciája

szerző: Jobline
2017 március 20.

A HR Tech World San Francisco a humánerőforrás-szakma legjobbjait sorakoztatja fel, hogy megosszák ötleteiket és megtalálják a legjobb megoldásokat a felmerülő problémákra.

Idén június 14-15-én zajlik San Franciscóban a Fort Mason Center for Arts and Culture-ben a HR Tech World éves konferenciája, ahol a szakma krémje számol be a legújabb innovációkról. Megosztják tapasztalataikat a szervezetek hatékony átalakításáról, a legjobb technológiák kiválasztásáról és azokról a módszerekről, amelyek révén maximális hatásfokkal alkalmazhatók.

San Farncisco, június 14-15.
San Farncisco, június 14-15.

A HR Tech Worldön, amelyet a HRN szervez, olyan neves szakemberek adnak elő, mint Peter Hinssen, Francine Katsoudas, Gary Vaynerchuk, Josh Bersin, Pat Wadors, Vivek Wadwha, Karen Parkin és Kate Brocock.

A HR Tech Worldön megjelenő cégek összesen évi 12 trillió dolláros bevételt termelnek. A rendezvényen az üzleti élet legsikeresebb vállalkozói számolnak be tapasztalataikról, mint Sir Richard Branson, Rachel Botsman, Gary Hamel, Sir Ken Robinson és Arianna Huffington.

 

Ősszel Amszterdam lesz a konferencia helyszíne
Ősszel Amszterdam lesz a konferencia helyszíne


A HR Tech World San Francisco kizáróag a világpiac vezető cégeinek reprezentánsait kéri fel előadónak. Képviselteti magát az SAP SuccessFactors és a Workday, továbbá a Crossknowldge, az ADP, a Smartrecruiters, az Avature, az NGA HR, az Adobe, a Workforce, a Cornerstone, az IBM, a Phenom People, a Restless Bandit, a Deloitte, illetve a Microsoft, a General Electric, a Pfizer, a Kraft, a Google, a Facebook és számos más innovatív cég.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen