UNLEASH: Mark Downey lett a stratégiai és vállalati vállalkozások vezetője

szerző: Jobline
2017 november 24.

Az UNLEASH, az emberek, a technológia és a munka jövője (Future of Work) közötti interakcióra összpontosító legnagyobb vállalati hálózat bejelentette növekedési tervei következő lépéseit.

A cég (korábbi nevén HR Tech World) októberi bejelentését követően, miszerint elindított egy új hír portált a Future of Workre összpontosítva, bemutatta csapata legújabb tagját, Mark Downey-t, akit a stratégiai és vállalati vállalkozások vezetőjének nevezett ki.

Downey fő feladatai közé fog tartozni a cég belső képességeinek építése, hogy az jobban kiszolgálhassa a gazdag és változatos UNLEASH ökoszisztémát. Emellett összpontosítani fog az UNLEASH startup közösség támogatására, valamint arra, hogy a HR technológiában kezdőnek minősülő innovatív cégek számára hozzáadott értéket adhasson annak érdekében, hogy azok minél hamarabb élhessenek a vállalati befektetők által kínált lehetőségekkel.

„Régóta felismertük a startup innováció fontosságát, és évek óta támogatjuk azokat a startupokat, amelyek sikeresek lettek, túlélve a kezdeti nehézségeket. Az induló vállalkozások több mint 80%-a, amelyek a mi konferenciáinkon mutatkoztak be, hosszú élettartamú lett: az elmúlt három évben ezekbe a cégekbe több mint egymilliárd dollárt fektettek be. Úgy vélem, ezt nagyban segítette a mi egyedi támogatási rendszerünk. Alig várom, hogy Mark segítse őket ezen az úton” – mondta Marc Coleman, az UNLEASH alapító igazgatója.

 

Mark Downey
Mark Downey
Forrás: UNLEASH


„Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatom az UNLEASH-sel, Markot és csapatát már sok éve ismerem és teljes mértékben egyetértek azon törekvéseikkel, hogy jobbá tegyék a munka jövőjét. Az emberek a gazdaság mozgatói, de a világ gazdaságai olyan léptekkel haladnak előre, amit sokaknak nehéz követni. Az UNLEASH célja, hogy első számú hírforrás legyen a Future of Work / Munka jövője területen, és ehhez tervezzük ökoszisztémánk magasabb fokú integrációját. A jövő innovátorai hatékony és megbízható partnerre fognak találni az UNLEASH-ben, amely teljes mértékben elkötelezett a sikerük érdekében. Nagyon várom, hogy együtt fejlődhessek a csapattal” – tette hozzá Downey.

Mark Downey Írországból származik. Szakképzett mérnök nagy üzleti tapasztalattal és tudással. A budapesti Közép-Európai Egyetemen (CEU) szerzett MBA diplomát. Elkötelezett üzleti megközelítésével és gazdag tapasztalataival azon fog munkálkodni, hogy az UNLEASH és gyorsan növekvő startup közössége új, dinamikus fejlődési pályára álljon.

startup  •  unleash  •  mark downey  •  future of work  •  hr tech world
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen