8 dolog, amit érdemes tudnod a Semconról

szerző: Jobline
2018 augusztus 03.

A budapesti irodában közel 200 főt foglalkoztató skandináv cég több mint tíz éve kínál izgalmas karrierlehetőségeket hazánkban is. Általánosságban elmondható, hogy telekommunikációs, illetve autó (- és egyéb) ipari termékek fejlesztésével kapcsolatos műszaki információs tartalmakat készítenek és kezelnek a végfelhasználók és szakemberek számára.

1. Nyitott pozícióikra folyékony angol nyelvtudással, műszaki vagy bölcsész területen szerzett végzettséggel bátran pályázhatsz.


2. Műszaki szakszövegírással foglalkoznak. Elsősorban angolul hozzák létre a termékinformációs dokumentumokat, termékleírásokat. Nem végeznek fordítást, a tartalmat a célnyelven állítják elő.


3. Főként európai partnerekkel dolgoznak, de Kínában és az USA-ban is vannak ügyfeleik.

4. A Semcon támogatja munkatársai szakmai fejlődését. A munkába állást követően egy intenzív betanulási folyamat veszi kezdetét, ezen kívül számos szakmai és soft-skill tréning, nyelvtanfolyam, online képzés érhető el a munkatársak számára.

5. Színes kis csapathoz csatlakozhatsz. Habár a legtöbb munkatárs angol szakon, gépész- vagy villamosmérnökként végzett, dolgozik náluk filmtudományon diplomázott szakember, élelmiszermérnök, archeológus, zenész és térképész is. Ebből a diverzitásból adódik a jó hangulat, humor, közvetlenség és egymás segítése.


6. Mind szakértői, mind vezetői irányba van lehetőség a továbblépésre, törekednek belülről kinevelni kulcsembereiket.


7. Érdemes megismerni a nyitott pozíciókat, ha tudsz azonosulni a Semcon legfontosabb értékeivel és neked is fontos a rugalmasság, innováció, agilitás.


8. Humor és kreativitás jellemzik a céget minden szinten. Habár dinamikusan bővül, a családias légkör fenntartására törekednek, a felsővezetőkkel is közvetlen kapcsolatban vannak. A munkatársak segítik egymás munkáját, versengés helyett az együttműködésben, egymás támogatásában látják a siker kulcsát.

Ha el tudod képzelni, hogy ilyen környezetben dolgozz, akkor nézd meg a Semcon nyitott pozícióit még ma a következő linkre kattintva: https://semcon.com/career/

Hogyan lehetsz Te is részese ennek a csapatnak?

Első lépésben egy szakmai tesztet kell kitöltened, mely demonstrálja, hogy miről is szól a technical writing. Ennek segítségével felmérik erősségeidet, amely alapján a legmegfelelőbb területet igyekeznek megtalálni számodra az irodán belül.

Amennyiben pozitív visszajelzést kapsz az eredményről, úgy egy szakmai és egy kiválasztással foglalkozó kollégával találkozhatsz, majd ezt egy utolsó körös beszélgetés követheti az üzletágvezetővel.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen