Gyerekbarát újítás a K&H-nál

szerző: Jobline
2013 július 16.

Július 1-től kísérleti jelleggel 5 munkaállomásos gyermekbarát iroda kezdte meg működését a K&H új székházában.

A K&H azon munkatársai, akik néhány órára vagy 1-2 napra nem tudják gyermekük elhelyezését megoldani, ebben az irodában végezhetik munkájukat, miközben gyermekük saját szülői felügyeletük alatt egy játszósarokban töltheti el ezt az időt. A K&H másfél hónappal ezelőtt kapta meg a Sokszínű és Családbarát szervezet címet, amely többek között az ilyen jellegű családcentrikus intézkedéseknek is köszönhető.

„A K&H Csoport egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási területe a vonzó munkahely kialakítása. A humán erőforrás menedzsment minden területén igyekszünk a munkavállalók elvárásait és a vállalat igényeit összehangolni. A megfelelő motivációs rendszer, a szakmai előmeneteli lehetőség, és a magas szintű munkakörülmények biztosítása mellett odafigyelünk arra is, hogy családbarát intézkedéseinkkel megkönnyítsük munkatársaink számára a munka és magánélet egyensúlyának megteremtését” – mondta Végh József, a K&H Csoport Humánpolitikai igazgatója. „A K&H Csoport célja, hogy a jelen és a jövő társadalma számára elősegítse a teljes élet megvalósítását, melyhez szükség van a családbarát munkahelyi gyakorlat kialakítására és példamutatásra e területen.”

Júliustól a K&H székházában dolgozó munkatársak igénybe vehetik az új gyermekbarát munkahelyi irodát is. Az egyelőre 5 munkaállomással működő iroda létrehozásának célja az volt, hogy azon munkatársak, akik néhány órára, vagy 1-2 napra nem tudják gyermekük elhelyezését megoldani, ebben az irodában végezhessék munkájukat, miközben gyermekük saját szülői felügyelet mellett egy játszósarokban tölti el az időt.

Új munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen