Mit tanácsolnának a fiataloknak Amerikai legsikeresebb dolgozói?

szerző: Jobline
2013 július 19.

"Bárcsak ezzel tisztában lettem volna húsz évesen" - ezzel felkiáltással kérték meg a legmenőbb szilícium-völgyi cégek tulajdonosait, írják meg saját tapasztalataik alapján, mivel kellett volna tisztában lenniük pályakezdőként. A legsikeresebb emberek tanácsai, néhol nyers őszinteséggel.

A Twitteren feltett kérdésre nagyon sok, a Szilícium-völgyben található sikeres cég vezetője válaszolt. A legtöbb észrevétel arról szólt, mennyire fontos a kapcsolatépítés és a kitartás. Íme a Business Insider összefoglalója:

Michael Yang, Pinterest: Legyenek elveid, és jó emberekkel vedd magad körül.

Jason Goldberg, FAB: Inspirálj. Az emberek nem azért csinálnak rendkívüli dolgokat, mert kell, hanem mert akarnak.

Brian Caldwell, Evernote: Senki sem akar egy igazi s***fejjel/neki/vele dolgozni. Te se légy az.

Keresse meg és lájkolja a Jobline oldalát a Facebookon is!

Walter Kortschak, Summit Partners: A hálózatépítés nagyon fontos, és hogy a munka/magánélet egyensúlya rendben legyen. Ismerd fel, mennyire fontos, értékes, ha van egy mentorod.

Om Malik, GigaOM: Emlékszem, mindig siettem és türelmetlen voltam. Azt kívánom, bárcsak valaki megmondta volna nekem annak idején, hogy rengeteg türelemre van szükség ahhoz, hogy igazán jó legyél valamiben.

Chris Sacca, Lowercase Capital: Legyen egy hozzáadott értéked, mielőtt ugyanezt elvárod. Kezdeményezz, és nélkülözhetetlen leszel.

Naval Ravikant, AngelList: Felejtsd el, mit vár el tőled a társadalom.. Ne figyelj arra, amit mások próbálnak rád erőltetni, és ha sikerült egy kicsit elcsendesedned, meg fogod hallani a belső hangot, ami majd megmondja, mihez is kezdjél magaddal.

Mitch Colleran, Eventbrite: A pályakezdők első éveiben mindennél többet számít az, hogy mit tanul, és mit tapasztal.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

pályakezdő  •  siker  •  tipp
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen