Így még biztosan nem pihent a munkahelyén

szerző: Jobline
2013 július 23.

"A fáradtság a kreativitás és a memória ellensége" - fogalmazott egyszer Arianna Huffington. Éppen ezért egyre több munkahelyen van lehetősége a dolgozóknak kikapcsolódni, pihenni. A legmenőbb cégeknél viszont már méregdrága alvókapszulákat szereznek be az alkalmazottaknak - írja az architizer.com.

A Google, a Procter & Gamble, a Cisco, az AOL, a Pizza Hut, a British Airways, és a Huffington Post is azok között a munkáltatók között van, akik vallják, ha kipihent a dolgozó, akkor sokkal jobban fog teljesíteni. Az, aki a munkahelyén szeretne pihenni, a fentebb említett cégeknél egy speciális "alvókapszulában" ezt könnyedén megteheti.

Az ergonomikusan kialakított kapszulában különböző relaxáló zenéket ki lehet választani, és azt is be lehet állítani, hogy az illető éppen mennyit akar pihenni. Az idő letelte után finom rezgésekkel ébreszti a gép a dolgozót, aki így egészen biztosan nem késik el egy fontos találkozóról.

Az EnergyPod nevű eszköznek egyébként igen borsos ára van, mintegy 8000 dollárért beszerezhető, ami több mint 1,7 millió forint.

Olyan munkahelyet keres, ahol jól érzi magát? Iratkozzon fel ajánlatainkért Álláspostánkra!

munkahely  •  pihenés  •  alvás  •  Google
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen