Kik a legvonzóbb munkáltatók?

szerző: Jobline
2013 július 23.

Ismét az EY-t választották a legvonzóbb tanácsadó cégnek Magyarországon és Európában a pályakezdők. A vállalat az összesített európai rangsorban a harmadik helyet szerezte meg a Google és az Apple után – írja a profitline.hu a nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó Trendence Institute legfrissebb felmérése alapján.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a fiatal generáció számára mi vagyunk a legvonzóbb cég a szektorban. Nemcsak a munkavállalók és a kollégáink, de az üzleti szféra számára is fontos üzenetet hordoz ez az elismerés. Garanciát jelent arra, hogy a legképzettebb és legfelkészültebb szakembereket foglalkoztatva hosszútávon is minőségi szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Stratégiánk sikerét az is jelzi, hogy az EY Magyarországon és nemzetközi szinten is növekszik, az elmúlt pénzügyi évben több mint tíz százalékkal bővítettük munkatársaink számát” – mondta Debreczeni Dóra, az EY HR-igazgatója.
 
2012 után idén is az EY-t választották a pályakezdők a legvonzóbb tanácsadó cégnek Magyarországon. A vállalatot a régió több más országában is az első helyre sorolták, így Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Bulgáriában - írja a profitline.hu. Az összesített európai üzleti listán az EY a harmadik helyet szerezte meg a Google és az Apple után – derül ki a felmérésből, amelyben 24 ország több mint 300 ezer pályakezdője vett részt.
  
A könyvvizsgálattal, üzleti-, adó-, és tranzakciós tanácsadással foglalkozó cégnél több mint ötszázan dolgoznak jelenleg Budapesten. Az EY világszinten is növekszik, az egy évvel korábbi 152 ezer főről mára 167 ezerre bővült a munkatársak létszáma. A vállalat a világ több mint 140 országában van jelen, összesen több mint 700 irodával.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen