Ismét egy buta hiba miatt rúgtak ki egy pályakezdőt

szerző: Jobline
2013 augusztus 02.

Nem adtak a megrendelők borravalót egy ételfutár fiúnak, aki dühében ezt világgá kürtölte. A főnöke úgy döntött, a vendéglátásban ez a mentalitás megengedhetetlen, és felmondott neki.

Egy New York-i szendvicsezőtől rendeltek házhoz egy munkahelyre 170 dollár értékben ételetek, turmixokat. A rendelést egy fiatal, pályakezdő fiú vitte házhoz. A bankkártyás fizetésnél azonban a megrendelő nem üttetett be borrvalónak valót, így csak a pontos összeg került kifizetésre - írja a jobs.aol.com.

Az étefutár később Twitteren ír panaszkodó megjegyzést, hogy a cég mekkora értékben rendelt, de még ahhoz is garasoskodóak voltak, hogy legalább pár centnyi borravalót adjanak. A név szerint megemlített cég persze felhívta a fiú főnökét, hogy panaszt tegyen. A szendvicses rögtön létrehozott egy Twitter-fiókot, hogy nyilvánosan is bocsánatot kérjen a pimasz bejegyzésért, de a dolgozóját végül elküldte. A tulajdonos úgy nyilatkozott, hogy ebben a gazdasági helyzetben minden megrendelésnek örülni kell, és bármilyen is az ügyfél nem szabad sértegetni.

Korábbi cikkeink a témában:
Nagyon sokan bánják már egykori Facebook posztjukat
Az álláskeresők csaknem fele emiatt nem kap munkát
Hatalmas bakik: őket a közösségi média miatt rúgták ki

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen