Íme 10 nagyon menő iroda

szerző: Jobline
2013 augusztus 14.

A kreativitás elősegítése, a munkáltatói márka építése - leginkább ezek azok az érvek, amik miatt megéri igazán menő munkahelyet kialakítani.

A Glassdoor álláskereső portál összeállította a legmenőbb irodák listáját a dolgozók képei és szavazatai alapján. Szakértők szerint akik ilyen, kevésbé steril vagy rideg munkahelyre járhatnak be nap mint nap, sokkal kreatívabbak a munkavégzés során, illetve az adott cég a munkáltatói márkáját is építi vele.

Forrás: Glassdoor

A lista első helyére az Epic nevű szoftverfejlesztő cég került. A fenti képen az iroda egyik folyosóa van, amit a New York-i metrószerelvény ihletett.

A második helyre a Google-t szavazták meg. A cég nem csupán az amerikai központot építette ki úgy, hogy öröm legyen náluk dolgozni, hanem például a tel-avivi irodáját is.

A dobogón található még a Microsoft is, ahol a desing mellett a technológia is kiemelt hangsúlyt kapott, nézze meg a képeket ide kattintva.

Az indiai Infosys bowling pályát építtetett, hogy a dolgozók tényleg ki tudjanak kapcsolódni két meeting között, a fotókat itt találja.

A kaliforniai Box játékos megoldással rukkolt elő, a vendégek vagy a dolgozók hintákon lazíthatnak. A fényképeket itt nézheti meg.

A Facebook kaliforniai irodája
A Facebook kaliforniai irodája
Forrás: Glassdoor

Fentebb látható, hogyan dolgoznak a Facebook fejlesztői. Még több képet itt talál.

A Groupon a design-ra helyezte a hangsúlyt, nézze meg itt.

Az Edelman PR ügynökség a modern elemek és az élénk színek mellett tette le a voksát, ide kattintva megnézheti a fotókat.

Az Autodesk építészetileg igazán látványos munkahelyet működtet, itt vannak a képek.

Otthonos hangulat, kellemes színek, nyugalom - ezt sugározza a Human Healthy Vending recepciója. Még több kép itt.

A Human Healthy Vending recepciója
A Human Healthy Vending recepciója
Forrás: Glassdoor
munkahely  •  iroda  •  Facebook  •  Google
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen