Munkát kínál a brit királyi család

szerző: Jobline
2013 augusztus 15.

Bár a háztartási munkákat végzőket köztudottan rosszul fizetik Nagy-Britanniában, annak az 1200 alkalmazottnak, akiket a királyi család foglalkoztat, kifejezetten jó dolguk van - írja a jobs.aol.com.

A brit királyi család hivatalos honlapjára nemrég került ki egy álláshirdetés, amiben a Buckingham Patolába házvezetőnőt keresnek - tudatta a jobs.aol.com. Ráadásul nem is akármilyen a fizetés: heti 37,5 munkaóráért cserébe évi 12 ezer fontot, vagyis több mint 4 millió forintot kínálnak.

A hirdetésben többek között feltételként olvasható, hogy a pályázó szeressen csapatban dolgozni. A munkakörhöz hozzátartozik a Palota tisztántartása, a régiségek speciális ápolása, illetve ha kiemelt esemény van, akkor a vendégeket üdvözölni kell és segíteni őket a tájékozódásban.

Elvárják, hogy a jelöltnek legyen vendéglátói tapasztalata, legyen aprólékos, figyeljen a részletekre, legyen lelkes, szívesen tanuljon. Hozzáteszik, hogy az ideális pályázó szorgalmas, rugalmas, és pozitív a hozzáállása, ezenfelül elkötelezett híve a színvonalas szolgáltatásnak.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen