Még rengeteg embert felvehetnek a Sólyomhoz

szerző: Jobline
2013 augusztus 26.

Az eddig felvett emberek 80 százaléka volt Malév-dolgozó, és még öbb száz embert akar felvenni a közeljövőben a Sólyom Hungarian Airways.

Új történetet kezdünk, ami minden magyar szívét meg fogja dobogtatni - mondta a Sólyom Hungarian Airways vezérigazgatója, Vágó József a Kossuth Rádiónak abból az alkalomból, hogy múlt vasárnap megérkezett a légitársaság első repülőgépe a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre a dél-angliai Bournemouth-ból - írja a hirado.hu.

Az Álmos nevet viselő gépről Vágó József azt mondta, a pilóták beszámolója szerint alig fogyaszt többet, mint egy újabb repülő. A tervek szerint október elején indul az első menetrend szerinti járatuk.

Forrás: http://b.vimeocdn.com/ts/446/491/446491226_640.jpg


Az eddig felvett harminc ember 80 százaléka volt maléves, és ahogy a gépek jönnek folyamatosan, további több száz embert. Például a hat gépre 120 légi kísérőt kell alkalmazniuk, ugyanakkor 700-an jelentkeztek, akikből 150-en a volt maléves, a többiek nagy nevű külföldi légitársaságoknál dolgozó magyarok, akik hazaszerződnének a Sólyomhoz - mondta a vezérigazgató. Az egyik pilóta elmondta, a Malév csődje után fél évet repült Afrikában, a csádi elnök gépén dolgozott, de a magyarországi munkavégzés számára első számú szempont.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

toborzás  •  felvétel  •  Malév  •  Sólyom Airways
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen