Ezeket a képzéseket támogatja Győrben az Audi

szerző: Jobline
2013 szeptember 02.

Győrben idén is többszörös volt a túljelentkezés azokba az Audi által támogatott középiskolákba, ahol már az új rendszerű, úgynevezett duális oktatásban vesznek a rész a diákok - számolt be a Kossuth Rádió.

Évente átlagosan mintegy kétszázötven szakmunkástanuló vesz részt abban a duális szakképző programban, melyet a vállalat győri partneriskolákkal együtt folytat – mondta a Krónikának Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria Motor Kft. sajtószóvivője. Idén is a mechatronikai és az autógyártó szakirányokra volt a legnagyobb – három-négyszeres – a túljelentkezés.

Forrás: MTICzechmeister Mónika hangsúlyozta, cégük számára az is nagyon fontos, hogy hosszú távon biztosítsák a felkészült, megfelelő szakmával rendelkező munkaerőt – ezért folytatnak együttműködést a győri iskolákkal.

Összesen tizenháromféle szakmai képzést támogat a győri Audi, így például a fényező, a karosszérialakatos, a gépi forgácsoló, az autószerelő vagy az autóelektronikai műszerész szakokat. Utóbbi területeket az Audi újabb győri gyárának szakember-utánpótlása szempontjából is kiemelten kezeli a vállalat – hangzott el a Kossuth Rádió műsorában.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

képzés  •  Audi  •  Győr  •  szakma  •  duális képzés
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen