A legkeresettebb angliai szakmák

szerző: Jobline
2013 szeptember 17.

Hatalmas átalakulásokon ment keresztül az angliali munkaerőpiac az elmúlt két évben - írja a Telegraph.

Milyen végzettséggel, szakmákkal lehet most a legjobban érvényesülni az Egyesült Királyságban? A Telegraph a helyi statisztikai hivatal alapján összegyűjtötte, melyek azok a szakmák, amik a legnagyobb bővülés alatt állnak.

Mentős

A mentősök száma 2011 második-, illetve 2013 második negyedévéhez képest a duplájára nőtt, így ez az a szakma, amiben most a legnagyobb növekedés tapasztalható. A lap írása szerint jelenleg körülbelül 32 ezer mentős dolgozik az Egyesült Királyságban.

Pszichológus

Mintegy 38 ezer pszichológus dolgozik az Egyesült Királyságban, ami hatalmas, 52 százalékos növekedés az elmúlt két év alatt.

Grafikus

A grafikusok száma 47 százalékkal nőt 86 ezerre.

Titkár, titkárnő

Jelenleg mintegy 50 ezer van belőlük, ami a két évvel ezelőtti számokhoz képest 47 százalékos növekedést jelent.

Temetkezési vállalkozó

Az életben csak két dolog biztos: a halál és az adó. A temetkezési vállalkozók száma 40 százalékkal nőtt 21 ezerre az elmúlt két évben.

Parkolóőr

A Telegraph szerint a parkolóőrök a legutáltabb személyek között vannak, talán ez is okozza, hogy csökkent a számuk, mégis még rengeteg embert foglalkoztatnak ebben a szakmában, számuk nagyjából 13 ezer körül van.

Adósságbehajtó, bírósági végrehajtó

A válság hozadéka lehet, hogy az ezekben a szakmákban dolgozók rendkívül keresettek, nagyjából 25 ezer embert tartanak el az ehhez kapcsolódó munkák.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

munka  •  állás  •  Anglia  •  szakma  •  hiányszakma
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen