Kétszáz álláskeresőt vert át egy csaló

szerző: Jobline
2013 szeptember 26.

Több mint kétszáz embert vert át egy zalalövői csaló, aki ausztriai munkát ígért, de előre kért pénzt a közvetítésért - írja a sonline.hu.

Az elkövető telefonon adott tájékoztatása szerint a munka kiközvetítésért egy bizonyos összeget kellett befizetni egy megadott bankszámlaszámra. A befizetést követően azonban az ígért munka nem teljesült, és a munkafelvevővel több nem tudtak kapcsolatba lépni. A nyomozás információi alapján több mint 200 személyt károsított meg ilyen formában az elkövető, akit azóta sikerült azonosítani - írja a sonline.hu.

Ez alapján a rendőrség körözi a 35 éves Horváth Péter zalalövői lakost. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazok jelentkezését, akik a képen látható Horváth Péter tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a 06 – 82 / 502-700-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

munka  •  Ausztria  •  csaló
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen