Kiválasztották az elképesztően jó álláshirdetés "nyertesét"

szerző: Jobline
2013 október 02.

Még augusztusban írtunk egy kreatív, asszisztensi álláshirdetésről, amire szeptember 6-ig lehetett jelentkezni. Ma már az is nyilvános, kit választottak ki a rengeteg jelentkező közül - írja a Kreatív.

A kreatív álláshirdetésben egy hat pontból álló tesztet kellett kitölteniük a jelentkezőknek, ahol felmértékk, mennyire jól tudnak rendezkedni - a részleteket ide kattintva olvassa el. Mint kiderült, óriási népszerűsége volt a hirdetésnek, mintegy 4500-an pályázták meg a pozíciót. (Adminisztráció, asszisztencia területén dolgozna? Nézze meg állásajánlatainkat itt)

A Kreatív pedig be is számolt a döntésről, miszerint a kaliforniai Fairfaxből származó Grace Diebel lett a befutó. A lap írása szerint a főnököt, Rich Silversteint sokan bunkó, szemét főnöknek képzelték el, Grace Diebel egyáltalán nem tartott ettől. A lány leírása szerint igaz, hogy Silverstein modora érdes, de neki nagyon tetszettek azok a plakátok, amiket a Golden Gate Nemzeti Park számára tervezett, és mivel szerinte aki szereti a természetet, nem lehet nagyon gonosz ember, egyáltalán nem tartott leendő főnökétől.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen