Humorista lesz a videón felmondott lányból?

szerző: Jobline
2013 október 14.

Pár napon belül világszerte milliók látták azt a táncolós videót, amiben felmondott egy amerikai lány. Marina Shifrin azt mondta a mashable.com-nak, hogy nem hitte volna, hogy ennyire népszerű lesz a videója, és szinte egyik napról a másikra teljesen megváltozik az élete.

"Rájöttem, hogy ez a munka egyáltalán nem nekem való. Ráadásul akkor, amikor a videót megcsináltam, már egy hete nem is aludtam, mert éppen felújítás volt a lakásban. Ironikusnak gondoltam, hogy mivel egész nap videókat készítek, így videóban is mondok fel" - nyilatkozta Marina Shifrin a mashable.com-nak. A lány hozzátette, hogy eredetileg nem akarta megosztani a videót a nyilvánosság előtt, csak a családja és a barátai unszolására töltötte fel azt a Youtube-ra. Marina Shifrin elmondta, hogy hihetetlenül meglepődött, amikor pár óra alvás után azt látta, hogy a Gawker feldolgozta a történetét.

Nem is kellett sok idő, mire az újságírók is megtalálták, akik szinte bombázták a kérdéseikkel, illetve a volt munkahelye is reagált az esetre, egy hasonló stílusú videóban tudatták a nagyvilággal, hogy új munkatársat keresnek. Sőt, egy népszerű amerikai talk show-ban a műsorvezető maga ajánlott fel állást a kreatív lánynak, aki október közepéig gondolkodási időt kért.

"Nagyon jó lehetőséget ajánlottak fel, és szívesen is dolgoznék a csapattal. Viszont biztosra akarok menni, hogy tényleg ez-e a legjobb döntés. Egyébként alapvetően én csak vicces akartam lenni, szórakoztatni az embereket, nem akartam megsérteni a céget" - mesélte. A lapnak elárult néhány dolgot a "B" tervéről is, mi mindenen gondolkozott, hogyan folytathatná a felmondás után. "Arra is gondoltam, hogy pincérnő leszek, mellette írok, esténként pedig humoristaként lépnék fel. Igazából ez még mindig benne van a pakliban" - fogalmazott.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

kreatív  •  felmondás  •  videó  •  humorista
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen