Így szerezhet jó pontot a főnökénél

szerző: Jobline
2013 november 06. Szóljon hozzá

A sikerhez és az egyre javuló munkavégzéshez sokszor nélkülözhetetlen az, hogy jó kapcsolatot ápoljon a főnökével. A jobs.aol.com gyűjtött össze néhány tippet arra, hogy ezt könnyen kialakíthassa.

A jobs.aol.com szerint a jobb és boldogabb munkavégzéshez nélkülözhetetlen az, hogy a dolgozó kijöjjön a főnökével. Nem kell szoros barátságot kötni, de ha egy kellemes kollégális viszonyt sikerül kialakítani, már az is siker. Íme a lap tippjei, hogy alakíthat ki jó viszonyt a főnökével.

Keljen fel korán

Ha le akarja nyűgözni a főnökét, érjen be korán az irodába. Igaz, hogy az éjszakai baglyok a reggeli órákban kevésbé hatékonyak, ugyanakkor például a Torontói Egyetem kutatása rámutatott, hogy akik korán kelnek, azok egészségesebbek és elégedettebbek, mint azok, akik sokáig alszanak.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Aki pedig boldog, az hatékonyan végzi a munkáját, és könnyebb vele együtt dolgozni.

Mosoly

Még ha éppen nincs is minden rendben, igyekezzen mosolyogni! Ráadásul állítólag aki mosolyog, be tudja csapni a testét és a hozzállását, tehát ez olyan, mintha azt "mantrázná", nem is olyan vészesen nehéz az adott feladat elvégzése.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Tárgyalás

Egy brit tanulmány szerint nem feltétlenül kell erőltetni a személyes tárgyalásokat, próbálja meg ezeket virtuálisan kivtelezni! A személyes helyzetben ugyanis nem biztos, hogy előnyös lesz önnek, a főnökének ugyanis adva van, hogy ő a jobb helyzetben lévő illető.

Így azonban ön is jobban meg tud erősödni, és utána egyre jobban szerepel majd a személyes találkozókon.

Rendszeres együttlét

A lap a végén egy igazán pikáns tanácsot ad: szeretkezzen hetente legalább négyszer! Kutatások szerint ugyanis a rendszeres szex növeli az önbizalmat, az önbecsülést, a boldogságot, amiknek a megléte nélkülözhetetlen a kreativitáshoz, a hatékonysághoz.

Az sem elhanyagolandó érv a tanács mellett, hogy akinek kiegyensúlyozott a magánélete, annak az elégedettsége kihat majd a munkájára is.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

főnök  •  munkahely
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)