Ezért jó a szülők a munkahelyen nap

szerző: Jobline
2013 november 11. Szóljon hozzá

A LinkedIn vezére Jeff Weiner szülei is ott voltak a cég első "Hozd be a szüleidet a munkahelyre" napján - írja a Business Insider.

68 alkalmazott 118 felmenője gyűlt össze a LinkedIn New York-i központjában november hetedikén, a "Hozd be a szüleidet a munkahelyre" napon - írja a Business Insider. Az összejövetel céja az volt, hogy a generációs szakadékot át tudják lépni, hiszen egy felmérés szerint háromból egy szülő nem érti, mivel foglalkozik a gyereke. Az első hasonló rendezvényt tavaly csinálta meg a Google, és azóta olyan vállalatok is csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint például a Deutsche Bank vagy a LinkedIn.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A lap beszámolója szerint azonban egy ilyen napot inkább úgy kell elképzelni, mint egyfajta ünneplést a szülők felé, nem pedig a tömény információ átadása a lényeg. A mostani eseményen a LinkedIn irodájának a falait kék-fehér lufik borították, voltak érdekes előadások, közös ebéd, délután pedig az idősebb generáció tagjai a gyerekeikkel voltak.

A szülők a legkülönbözőbb helyekről érkeztek New York-ba, hogy egy napot eltölthessenek a gyerekük munkahelyén, és a dolgozók nagyon izgatottan készültek a napra.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Főleg, miután a fiatal generáció egyre később szakad el a szüleitől, sőt, gyakran a karrierjük beindítása után még hazaköltöznek, sokaknak különösen nagy öröm volt látni a családtagjait. Az egyik 27 éves dolgozó például azt mondta, ő még mindig naponta kommunikál a szüleivel, és nagyon furcsa lenne, ha ez nem így lenne.

A cég vezérigazgatója, Jeff Weiner is kivette a részét és példát mutatott, az ő szülei is ott voltak a rendezvényen.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

munkahely  •  LinkedIn  •  szülő
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)