Miért rossz a Twitternél dolgozni?

szerző: Jobline
2013 november 18. Szóljon hozzá

Nemrég a Google dolgozói írták meg negatív véleményüket a cégről, most hasonló összeállítást közölt a Twitterről a Business Insider.

Az álláskeresők között nagyon népszerű a Twitter, és az alkalmazottak is szeretik a céget - többnyire. Ez abból is látszódik, hogy a vállalat a Glassdoor értékelési listáján 5-ből 4,5 pontot kapott, a dolgozók 85 százaléka ajánlaná barátjának, ismerősének a munkahelyét - írja a Business Insider.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Persze ott sem minden tökéletes, vannak panaszok, akad, aki csalódott. Ezekből a véleményekből készített gyűjtést a lap. A legtöbb ott dolgozó elsősorban a túl gyors növekedésre panaszkodott, hogy a Twitter egyre inkább kezdi elveszíteni az eleinte még igen vonzó startup jellegét.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Ugyanakkor hozzáteszik, hogy izgalmas maga a munkahely, és a növekedésnek előnye is van: több a lehetőség és több a felelősség. Volt, aki a vezérigazgatóról írta, hogy nagyon okos, és valóban törődik a céggel.

Viszont van, aki úgy érzi, hogy a menedzserek közti hierarchia elég igazságtalanul alakul, egy másik dolgozó szerint pedig a legnagyobb hátráltatás sokszor belülről jön, hogy bizonyos dolgokat nagyon rosszul kezelnek, vagy nem dokumentálnak megfelelően.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Korábbi cikkünk a témában:
Ezért nem jó a Google dolgozójának lenni

dolgozó  •  panasz  •  Twitter  •  alkalmazott
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)