Kirúgták őket, mert sztárral fotózkodtak

szerző: Jobline
2013 december 05.

Két biztonsági őrt kirúgtak, mert közös fotót csináltak egy amerikaifutball-játékossal, Tom Brady-vel. Az őket foglalkoztató cég szerint ez szabályellenes volt, mivel munkaidőben történt - írja a jobs.aol.com.

A New England Patriots csapata játszott vasárnap Texasban, és miután idegenben legyőzték a hazai Houston Texans-t, két biztonsági őr még a stadionban közös fotót készített a vendégek egyik sztárjátékosával, Tom Brady-vel. Joel Williams és Christopher Moore úgy nyilatkoztak, a meccs után találkoztak a játékossal, aki egyébként nagyon udvarias és kedves volt.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

"Gratuláltam neki, hogy jól játszott, és hozzátettem, hogy ő a kedvenc hátvédem" - mesélte Joel Williams. Ezután megkérdezte, csinálnának-e egy közös fotót, aminek nem volt semmi akadálya. A foglalkoztató cég azonban nem néztem jó szemmel az eseményeket, és el is bocsátották a "rajongókat" - írja a jobs.aol.com.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Állításuk szerint a dolgozóknak tilos fényképezkedniük, vagy aláírást kérniük a játékosoktól, legalábbis akkor, amikor dolgoznak. Elmondták, hogy a dolgozóiknak az a feladatuk, hogy biztosítsák a stadiont, nem pedig az, hogy rajongjanak.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen