Ezeket a szakembereket keresik nagyon Angliában

szerző: Jobline
2013 december 10. 2 hozzászólás

Egyre több az álláshirdetés, hatalmas a kereslet az új munkatársak iránt - írja a Telegraph.

A műszaki és az egészségügyi szektorba keresik a legtöbb alkalmazottat, de a fizikai dolgozóknak sem kell elkeseredniük - írja a Telegraph. 1998 óta most mutatható ki a legnagyobb emelkedés az új munkatársakra való kereslet tekintetében.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A lap azt írja, hogy emellett a fizetések is nagyon ugrottak azok körében, akik teljes munkaidőben dolgoznak, míg a részmunkaidősöknél "szilárd" növekedés figyelhető meg - olvasható a cikkben.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Jó hír továbbá, hogy a munkaerőpiac mind az állami-, mind a privát szférában fellendülést kezd mutatni.

Bernard Brown a KPMG-től úgy kommentálta az eredményeket, hogy a vállalkozások most végre sokkal magabiztosabban tekinthetnek az új év felé. A szakember elmondta, hogy lehetséges, hogy az emberek még mindig aggódnak a munkahelyi biztonságuk miatt, ám a novemberben bekövetkezett enyhe lassulás csupán a szokásos téli lassulásra vezethető vissza.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

munka  •  munkavállalás  •  Anglia  •  szakember
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (2)
jzozo 2013. december 11., 8:09

Nem a külföldi munkavállalókból van elegük. Hanem azokból a külföldiekből - jobbára kelet európaiakból - amelyek kimenni, dolgozni nem tudnak vagy nem akarnak és élősködnek a szociális rendszeren.
A képzett, piacképes munkaerőnek nagyon is örülnek, efelől ne legyen illúzió.
Másrészt ez politika. A buta tömegnek sokkal egyszerűbb csak annyit kommunikálni, hogy "kelet-eu-s munkavállalók" és tessék, máris egy kalap alá van mindenki vonva, viszont így rögtön lehet szavazatokat szerezni a választásokra.

protein32 2013. december 11., 7:52

Nem értem. Mostanában arról hallani leginkább, hogy Angliának mennyire elege van már a külföldi munkavállalókból, hogy elárasztják az országot, stb.
Akkor most melyik az igaz? Keresnek külföldi munkavállalókat vagy nem ?