Új vezető a CIB Lízing Csoport élén

szerző: Jobline
2013 december 12.

2013 decemberétől új vezetőt kap a CIB Lízing Csoport Szabados Richár személyében. Szabados Richárd eközben megtartja a CIB KKV divízió vezető pozícióját is.

A CIB Csoport stratégiájának kiemelt része a különböző banki területek közötti szinergiák hatékony kihasználása az ügyfelek érdekében. Ennek részeként kezdődött el a napi szinten jól összehangolt munka a CIB KKV és a CIB Faktor között a közelmúltban, és ennek a tudatos folyamatnak a további eleme a Lízing terület szorosabb együtműködése a CIB KKV divízióval.

 Ezeket a stratégiai célkitűzéseket támogatja és segíti elő ez a komoly kinevezés is. Szabados Richárd 13 éves banki tapasztalattal a háta mögött vezeti a jövőben ezt a két üzletágat.

A 37 éves pénzügyi szakember 2010 áprilisától dolgozik a CIB Bankban, az elmúlt években kimagasló szakmai és vezetői képességekről tett tanúbizonyságot, ami jelentősen hozzájárult a CIB KKV Üzletág felépítéséhez és rentábilis működtetéséhez. A CIB Bank előtt a Budapest Banknál és a K&H Banknál töltött be vezetői pozíciókat. A szakember a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász végzettséget pénzügy-számvitel szakirányon.

vezető  •  CIB
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen