Ezek voltak 2013 legmeglepőbb felmondási indokai

szerző: Jobline
2013 december 31.

Néha egészen megdöbbentő felmondási történetek hírei érkeztek, leginkább Amerikából persze.

Az év egyik első nagy botrányát egy stewardess okozta, aki a középső ujját bemutatva az utasok felé pózolt egy fotón. A nő akkor azzal védekezett, hogy a fotón nem ő látható, még csak nem is ő töltötte fel, hanem csak taggelte magát. Szerinte azzal, hogy felmondtak neki, tönkretették az életét.

A vezetőség szerint viszont a fénykép tükrözi Tatiana Kozlenko hozzáállását a munkájához, ezért kellett mennie. Állítólag a légiutaskísérő a menedzsmentnek elismerte, hogy hibázott.

Harlem Shake

2013 egyik legnagyobb mém-videója a Harlem Shake volt, amit 15 bányász is leforgatott. Nem kellett volna.

Ez rasszizmus?

A briteknél egészen máshogy állnak hozzá a rasszizmushoz, mint nálunk. Jól példázza ezt annak az informatikusnak a története, akinek egy szalonnás szendvics lett a veszte. Az egészen megdöbbentő történetet ide kattintva olvashatja el.

 

Forrás: SzJ

A szendvics azonban nem csupán neki, hanem a Starbuck egyik dolgozójának is a mumusa lett. Egész nap nem evett az egyik alkalmazott, a szemétből kivett egy szendvicset, hogy megegye. A főnöke ezt lopásnak minősítette és egy hét múlva kirúgta.

Munkaidőben nem rajongunk

Két biztonsági őrt kirúgtak, mert közös fotót csináltak egy amerikaifutball-játékossal, Tom Brady-vel. Az őket foglalkoztató cég szerint ez szabályellenes volt, mivel munkaidőben történt.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen