A legszokatlanabb juttatások

szerző: Jobline
2014 január 02. Szóljon hozzá

Extrém, különös, szokatlan béren kívüli juttatásokról készített anyagot a piacesprofit.hu.

A megszokott motivációs lehetőségeket ismerjük,de  vannak cégek, ahol egészen extrémnek tűnő megoldásokkal teszik szebbé a munkavállalók napjait - írja a piacesprofit.hu.

A Google például rendszeresen a különleges munkáltatói juttatásokról szóló listák élén foglal helyet. A cég saját buszokkal viszi a dolgozókat az irodába, ahol egész nap ingyen kínál meleg ételt, nem is akármilyet. Sztárséfek főznek a főhadiszállás összesen huszonöt éttermében, tehát valószínűleg a legigényesebbek is találnak fogukra valót.
A Yahoo! hírességeket hoz el a dolgozóknak inspirációként, de koncerteket és közös grillpartikat is szervez. A tisztítószereket, illatosítókat gyártó SC Johnson & Son „concierge”-szolgálatot üzemeltet a dolgozók részére. A szállodai portásokról elnevezett szolgáltatók gyakorlatilag bármit megoldanak – rendelnek virágot vagy vesznek kenyeret, csomagokat hoznak-visznek, megkeresik a legjobb kötelező biztosítást, vagy sorban állnak a színházjegyért.
Az autóiparban érdekelt JM Family Enterprise-nál pedig a gyermekfelügyelet és az ingyenes  fodrász az alap, de néhány jachtot is fenntartanak, amelyet a dolgozók is használhatnak.
Klapka utaztat

A lap azt írja, Magyarországon is találni azért példákat extrém juttatásokra. Klapka György például rendszeresen elviszi néhány alkalmazottját egy-egy luxusutazásra. Jártak már Egyiptomban, Tunéziában, a Kanári-szigeteken és Thaiföldön is.
Google  •  juttatás  •  Yahoo  •  cafateria
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)