Mire vágynak a dolgozók?

szerző: Jobline
2014 január 02. Szóljon hozzá

A Harvard Business School professzora, Rosabeth Moss Kanter arról írt, mivel lehet motiválni a dolgozókat a pénzen felül - írja a Business Insider.

A pénz nem minden, hiszen rengeteg más olyan demotiváló helyzet lehet egy munkahelyen, amik után a dolgozók inkább váltanak, és hiába vannak megfizetve, jobb lehetőség, több kihívásra vágynak és váltanak. A Harvard Business School professzora, Rosabeth Moss Kanter összeszedte, mi az a három dolog, amire tényleg vágynak a dolgozók - írja a Business Insider.

Fejlődés

A kollégáknak folyamatos kihívásokra, képzésekre van szükségük, hogy igazán profik lehessenek. A lelküknek is jót tesz, ha ezekre megkapják a lehetőséget. A szerző szerint fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő eszközt és támogatást, hogy minél jobban végezhesse a munkáját.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Tagok

Legyenek egyének, egyéniségek a kollégák, akik egy nagy csapat tagjainak érzik magukat. Jó légkört, barátságos környezetet kell teremteni, ahol a különböző részlegeken dolgozók is megismerhetik egymást.

Legyen értelme a munkának

Jó, ha azt érzik a munkavállalók, nélkülözhetetlen a szerepük, és fontos a munkájuk. Érdemes ezt a vezetőnek bizonyos időközönként elmondani, akár dicséret formájában is.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

főnök  •  munkahely  •  dolgozó  •  elismerés
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)