Csökken a londoni állások száma

szerző: Jobline
2014 január 20. Szóljon hozzá

A londoni pénzintézeteknél meghirdetett állások száma 42 százalékkal csökkent a múlt hónapban novemberhez képest - írja a Bloomberg alapján a portfolio.hu. A bankoknak a szabályozók idén további bírságokat helyeztek kilátásba, ami miatt nem valószínű, hogy megszaporodna a munkalehetőségek száma a Cityben.

A Londonban meghirdetett pénzintézeti állások száma majdnem felére csökkent decemberben - írja a portfolio.hu. A novemberi 7056 után 42 százalékkal kevesebbet, 4095 új álláslehetőséget hirdettek meg a bankok, brókercégek, elemzőházak biztosítók és egyéb pénzintézetek - derül ki a Morgan McKinley felméréséből. (Pénzügyi állásajánlatainkat ide kattintva böngészheti át!)

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A fizetések átlagos szintje (az újonnan meghirdetett állásoknál) viszont 27 százalékkal nőtt decemberben a novemberi 15 százalékos emelkedést követően.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Forrás: Wikipedia / Steve Cadman

Ráadásul az álláskeresők kilátásai idén sem javulnak majd a várakozások szerint, hiszen a bankok az ügyfelek megvezetése és kereskedési szabályok megsértése miatt 2014-ben is jelentős összegű bírságokra számíthatnak. "Minden bírság érzékenyen érintheti a pénzintézetek profitját, aminek negatív hatása lehet a foglalkoztatásukra" - véli Hakan Enver, a kutatást elvégző cég egyik vezetője.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

munka  •  állás  •  pénzügy  •  London
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)