Hol a legjobb dolgozni?

szerző: Jobline
2014 január 20. Szóljon hozzá

Az amerikai Fortune immár 17. alkalommal adta ki a TOP 100-as listáját azokról a vállalatokról, ahol a legjobb dolgozni - írja a Business Insider.

Valószínűleg nem meglepő, hogy a keresőóriás Google lett a 100-as lista nagy nyertese - írja a Business Insider. A lap megjegyzi, hogy a listán szereplő munkahelyek nagy részénél fellelhető a házon belüli fitness terem, illetve a kezdvező egészségügyi ellátások és a versenyképes kezdő fizetések sokat dobtak azon, melyik céget hova sorolja a Fortune. (Mi most nem írunk mind a 100 vállalatról, de ha kíváncsi, a teljes listát ide kattintva tekintheti meg - a szerk.)

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Google

Közösségi kerékpárok, masszázsfotelek - többek között ezek találhatók meg a kaliforniai központban. A Google már ötödik alkalommal került az első helyre a Fortune listáján. A cég ráadásul igazán ösztönző módon támogatja, hogy a dolgozói önkéntes munkát vállaljanak: minden ötödik önkénteskedéssel töltött óra után 50 dollárt kapnak a dolgozók.

SAS

Az SAS többek között saját egészségügyi közponntal büzskélkedhet, 53 fős orvosi és kisegítői gárda segít, ha lebetegednek a dolgozók, vagy azok családtagjai.

The Boston Consulting Group

Ez a bostoni vezetési tanácsadó cég több mint 50 éve működik, és ismert arról, hogy nagyon jól fizetnek a dolgozóiknak, illetve szigorú a felvételi szűrőjük.

Edward Jones

A pénzügyi szolgáltató cég tavaly mutatott fel igazi növekedést: 2013-ban mintegy 3000 új alkalmazottat vettek fel, és csaknem annyi helyen megtalálhatók, mint a Starbucks kávézói.

Quicken Loans

A hitelezéssel foglalkozó cég a pénzügyi válságban lévő Detroitban található, és a Fortune szerint az egyik helyi állásbörzén mintegy 2500 álláskereső kereste fel a cég standját.

A The Cheesecake Factory (a nálunk Agymenők címmel futó sorozatban a főszereplő szőke lány, Penny ebben az étteremben dolgozik - a szerk.) először debütált a listán, a 92. helyre jutott. A Fortune kiemelte, hogy az étteremlánc mind a teljes-, mind a részmunkaidőben dolgozó alkalmazottaknak nyújt egészségügyi biztosítást.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

munkahely  •  dolgozó  •  Google
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)