Rengetegen használják ezt a CV-t

szerző: Jobline
2014 február 11. Szóljon hozzá

Több mint 770 ezer magyar Europass önéletrajzot töltöttek ki 2013-ban – csaknem kétszer annyit, mint az előző évben. Legszívesebben az idegen nyelvet beszélő pályakezdők használják, akik már felismerték, hogy az Europass sablon használata nem feltétlenül jelent sablonos pályázatot.

A legfrissebb Europass statisztikákat bemutató infografika szerint az átlagos magyar felhasználó 35 év alatti frissen végzett fiatal, aki legalább egy idegen nyelvet beszél, és magyarul töltötte ki az önéletrajz sablont, tehát nagy valószínűséggel Magyarországon szeretne elhelyezkedni.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!
 
Tavaly európai szinten az Europass CV kitöltőinek száma elérte a 10 milliót. 

Az óriási népszerűség egyik oka a közlemény szerint, hogy az önéletrajz 2013 februárjában megújult: letisztultabb, átláthatóbb formát kapott. Emellett személyre szabhatóbb lett, mivel a kitöltő maga választhatja ki, hogy milyen adatokat szeretne feltüntetni, kiemelni a CV-jében.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

A pályázati anyagunk összeállítását a felhasználóbarát online kitöltő program is egyszerűbbé teszi, az elkészült dokumentumot pedig bármikor újra szerkeszthetjük vagy módosíthatjuk a webes felületen.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

CV  •  önéletrajz  •  Europass
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)