Indul a visszaszámlálás: hamarosan itt a HVG Állásbörze

szerző: Jobline
2014 február 19. Szóljon hozzá

Hamarosan ismét megnyitja kapuit a HVG Állásbörze a SYMA Rendezvényközpontban, 2014. február 26-27-én (szerda – csütörtök) 10-18 óra között.

Az idei HVG Állásbörzén több mint 1500 ingyenes tanácsadási lehetőséget biztosítanak, illetve a tanácsadások köre is bővül. Egyrészt munkajogi tanácsadással, másrészt, gondolva  KépzésTér erősödésére pályaorientációs tanácsadással. A tanácsadásokról érdemes tudni, hogy ingyenesek, de előzetes jelentkezés szükséges hozzájuk a HVG Állásbörze oldalán.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Változás a korábbi évekhez képest, hogy idén már nem túraállomások vannak, hanem "csak" Szakmai Aktivitások (nem kell a látogatóknak több állomást teljesíteni, pecsétet gyűjteni), egyszerűen "csak" arra biztatják őket, keressék fel a szakterületüknek megfelelő cégeket.  

Jó hír, hogy a mostani HVG Állásbörzén több mint húsz képzéses cég lesz jelen. A szervezők fel akarják hívni a  figyelmet arra, hogy 17-18 évesen, és már tapasztalattal rendelkezőként is érdemes felkeresni a képzésteret. Ha közben tájékozódnak diákként, hogy milyen munkalehetőségek érdeklik őket, és ott milyen további képzésre volna még szükségük, akkor kint az Állásbörze KépzésTerén már tájékozódhatnak is.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

A szervezők azt tanácsolják az álláskeresőknek, hogy felkészülten érkezzenek a rendezvényre. Nézzék meg előre a kiállítók listáját, hogy szakterületüknek, tapasztalati szintüknek megfelelőn kiket szeretnének megkeresni, szedjék össze kérdéseiket. Öltözzenek fel állásbörzéhez méltóan, adják meg a tiszteletet a kiállító cégeknek, és a CV-jükre is fordítsanak kellő figyelmet, azt ne felejtsék el feltölteni regisztrációkor, hogy az e-Reg segítségével is tudjanak jelentkezni a cégeknél.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)