Állásvadászat – nem csak – diplomásoknak

szerző: Kutasi Judit
2011 április 27.

Ismét találkozhat a munkaerőpiaci kereslet és kínálat a héten megrendezett állásbörzéken. A HVG Karrier Plusz és a Jobline csapata ezúttal a Szent István Egyetem Állásbörzéjén és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának Karrier napján képviselteti magát. Aki regisztrál standunknál, egy Karrier Plusz 2011-es kiadványt is kap.

Gödöllő

Több mint 160 állásajánlattal várja a gödöllői térség alap-, közép- és felsőfokú végzettségű lakosait, valamint a Szent István Egyetem hallgatóit 31 kiállító cég az intézmény aulájában április 27-én, szerdán 9.00-től 15.00 óráig. A kiállítók között nagy multinacionális cégek, valamint helyi, térségi foglalkoztatók is megtalálhatók. A pályázók a helyszínen nem csak a cégek állásajánlatairól kaphatnak részletes információkat, hanem különböző térítésmentes tanácsadásokon is részt vehetnek. Lesz például Europass CV ambulancia, angol nyelvi szintfelmérés, pályaorientációs grafológiai tanácsadás, számítógéppel támogatott pályatanácsadás és helykereső roadshow. Emellett a leendő álláskeresők a magyar és angol nyelvű próbainterjúkon - következmények nélkül - tesztelhetik magukat interjúhelyzetben. A kisgyermekes szülők álláskeresését térítésmentes gyermekmegőrző játszóház biztosításával segítik.

A Szent István Egyetemen célul tűzték ki, hogy kiemelt térségi szereplőként ne csak a diplomások elhelyezkedését segítsék, hanem széles körben biztosítsanak lehetőséget a munkaerő-piaci együttműködésekre. Olyan cégek megjelenésére is számítanak, amelyek a frissdiplomások mellett szakmunkások, technikusok, érettségivel rendelkező álláskeresők, valamint gyakornokok jelentkezését is várják.

Tatabánya

„Mérd fel a lehetőségeidet!” Erre biztatják a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján a pályázókat az intézmény karrier napján. Az „A” épület Aulájában, szintén április 27-én, szerdán tartott rendezvényre 10.00 és 15.00 óra között álláslehetőségekkel, cégprezentációkkal, szakmai gyakorlatos tájékoztatókkal várják az érdeklődőket. A próbainterjúk mellett az álláskeresők egyebek mellett CV és pályaorientációs grafológiai tanácsadáson, illetve nemzetközi karrierépítési lehetőségek bemutatásán is részt vehetnek.

A Karrier Plusz és a Jobline csapata tehát a Szent István Egyetemen és a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján várja a pályázókat. Akik regisztrálnak standunknál egy Karrier Plusz 2011-es kiadványt is kapnak. Az idei kiadványban 140 cég, 1000-nél is több aktuális állásajánlata szerepel. A Karrier Plusz országjáró börze-körútjának további részleteiről beszámolunk a Jobline.hu Facebook oldalán, illetve a Jobline Magazinban.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen