Több száz állást kínál a KÖKI Terminál

szerző: Jobline
2011 július 12.

Elsősorban kereskedelmi munkatársakat, betanított munkásokat, szakképzettséggel rendelkezőket keresnek, de vezetői állásokat is meghirdetnek a kispesti KÖKI Terminál állásbörzéjén. Budapest legújabb bevásárló- és üzletközpontjában szeptember végéig csaknem ezerötszáz új munkahely létesül.

A kispesti önkormányzat és a területileg illetékes munkaügyi központ támogatásával  rendez állásbörzét szerdán a KÖKI Terminál. Közleményük szerint csaknem 1500  új munkahely létesül majd Budapest legújabb bevásárló- és üzletközpontjában. Az állásbörzén – amelyre a szomszédos kerületekből, a fővárosból, sőt az agglomerációból is várnak érdeklődőket – több száz állást kínálnak a központ üzleteibe, létesítményeibe.

A börzét július 13-án, szerdán 10 és 17 óra között tartják a Kispesti Művelődési Házban. Egyebek között kereskedelmi munkatársakat, betanított munkásokat, szakképzettséggel rendelkezőket várnak, de vezetői állásokat is meghirdetnek.

Új kollégákat vár például a Libri, a Calzedonia/Intimissi/Tezenis, az Euronics Mega, a H&M, a Humanic, a  KFC, az Office Shoes, a Rossmann, a Studio Moderna és a Vögele. A Tesco összesen 176  munkahelyet hoz létre, ebből mintegy 90 dolgozót az állásbörzén fognak kiválasztani. Az áruházlánc 7 megváltozott munkaképességű kolléga felvételét is tervezi.

A legnagyobb külföldi érdekeltségű cégek mellett hazai vállalkozások is megjelennek az állásbörzén. A közlemény példaként említi a "KACKAC" családi szórakoztató központot, ahol 30 munkavállalót foglalkoztatnak majd. Forrás: MTI

A rendezvény összefoglalója: "1500 új munkahely és többszörös túljelentkezés Budapest legújabb üzletközpontjában" c. cikkünkben

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen