1500 új munkahely és többszörös túljelentkezés - KÖKI Terminál

szerző: Kutasi Judit
2011 július 14.

A vártnál jóval többen, mintegy 2000-en kerestek állást a KÖKI Terminál tegnapi állásbörzéjén, Kispesten. A kereslet jóval nagyobb volt a kínálatnál – közölte a KÖKI kommunikációs ügynöksége. Budapest legújabb bevásárló- és üzletközpontjában szeptember végéig csaknem 1500 új munkahely létesül.

Az ősszel megnyíló üzletközpont kezdeményezésére mintegy 15 vállalat, üzlet kínált állásokat különböző munkakörökben. A börzén elsősorban kereskedelmi munkatársakat, betanított munkásokat, szakképzettséggel rendelkezőket kerestek, de vezetői pozíciókat is meghirdettek.

Az állást kínálók – többek között a Rossmann, a KFC, a Tesco, a Studio Moderna és az Euronics – munkaügyi képviselői egyöntetűen úgy vélik: a jelentkezők közül ki tudják majd választani a megfelelő munkatársakat.

A magyar tulajdonú Libri Könyvkereskedelmi Kft. 25 állásra keresett munkatársat. A cég mintegy 300 jelentkezőből választhatja majd ki leendő eladóit és raktárosait. A KACKAC játszóház 10 állására is legalább 300-an jelentkeztek. Tájékoztatásuk szerint ők is megtalálták, akiket kerestek: pedagógusokat, animátorokat és egy szakácsot. Az állásbörzén a közlemény szerint több megváltozott munkaképességű érdeklődő is talált magának megfelelő munkalehetőséget.

Forrás: MTI

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen