Még nem késő jelentkezni a HVG Állásbörzéjére

szerző: Jobline
2011 augusztus 30.

A tavaszi állásbörze tapasztalataiból kiindulva sok mindenben megújul ősszel a HVG Állásbörze. Az online standok iránti fokozott látogatói érdeklődés, és a helyszínen megjelent álláskeresők összetétele alapján megújultak a börze szolgáltatásai és kommunikációja is.

A rendezvény 2011 tavaszán a legnagyobb hazai karriervásárrá nőtte ki magát többek között kiállítószámát tekintve is, és a jelenlegi érdeklődések alapján úgy tűnik, ezt a rangot ősszel is meg tudja majd tartani. Az október 5-6. között tartandó őszi börzére ugyanis már a standok 80%-a már elkelt.

Amennyiben kiállítóként szeretne részt venni, nincs sok ideje, mivel a jelentkezés hamarosan lezárul.

 

Újdonságok az őszi állásbörzén

  • az eddigi látogatói célcsoport tovább bővül, így a kiállítók még több potenciális álláskeresőt érhetnek el,
  • a látogatók tematikus programokon ismerhetik meg testközelből szakmájuk szépségeit, lehetőségeit,
  • a cégkatalógus helyett egy különszám készül, melyet a HVG hetilapba behúzva egy héttel a rendezvény előtt minden HVG olvasó kézhez kap, valamint eljut a nagyobb egyetemekre, főiskolákra is.
  • csütörtök-péntek helyett szerdán-csütörtökön, a tervezett október második fele helyett október első hetében lesz a rendezvény a látogatók igényeinek megfelelően,
  • több, kifejezetten a fiatalokat célzó marketing aktivitással egy minden eddiginél nagyobb látogatói marketing kampánnyal érik el a fiatalokat.

Állásbörze online is

Az állásbörze ezen kívül a hagyományos börzék világában újdonságnak számító online standokon lehetővé teszi, hogy a rendezvénynek ne legyenek többé fizikai korlátai, így biztosan minden kiállító lehetőséget kapjon a bemutatkozásra, akár személyesen, akár virtuálisan. Az online standok ráadásul költségkímélőbbek, így jó toborzási megoldásként szolgálhatnak a kisebb költségvetésű kis-és középvállalkozások részére is.

 

A következő HVG Állásbörze időpontja és helyszíne:

2011. október 5-6. (szerda-csütörtök), SYMA Rendezvényközpont A csarnok, Budapest

 

Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 9.

További információ: www.hvgallasborze.hu

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen