Ki kapta? Legjobb Női Munkahely díj 2011-ben

szerző: Kutasi Judit
2011 október 13.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. kapta az idén - a 250 fő feletti vállalatok kategóriájában második helyezettként - a Legjobb Női Munkahely kitüntető címet. Az ÉDV Zrt. munkavállalóinak közel 30 százaléka nő.

A cégnél dolgozó nők többsége a pályázat keretében kitöltendő kérdőíven kiemelten pozitívan nyilatkozott munkáltatójáról, amit a pályázat elbírálásánál figyelembe is vettek.

Az Északdunántúli Vízmű női dolgozóinak véleménye szerint a társaság rendelkezik egészségmegőrző stratégiával, biztosítja számukra az egészséges munkavégzéshez szükséges feltételeket. Emellett sportnapokat, egészségmegőrző és családi rendezvényeket szerveznek. A dolgozóknak lehetőségük van prevenciós szűrővizsgálatokon részt venni, és legfőképpen támogatják a női munkatársak karrierépítési törekvéseit.

A Legjobb Női Munkahely díj kiírója, a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség azt tűzte ki céljául, hogy rámutat az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutat be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen